.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

La 4 februarie 2010, partea română a anunţat decizia de participare a ţării la sistemul antirachetă european. Specialiştii americani şi români, de comun acord, au ales baza aeriană de la Deveselu pentru a găzdui sistemul de apărare împotriva rachetelor balistice din cadrul acestui scut. Va fi utilizat un interceptor SM-3, numit „Sistemul Terestru Aegis”. Apoi, pe data de 13 septembrie 2011, ministrul de externe, Teodor Baconschi, şi secretarul de Stat american, Hillary Clinton, au semnat, la Washington, Acordul privind amplasarea unor elemente ale scutului antirachetă în România.
Mass-media scrisă şi audiovizuală, guvernanţii şi politicienii noştri, fără nici o jenă, fără a cunoaşte deloc realitatea, s-au întrecut în a preciza că „SECURITATEA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI ESTE ASIGURATĂ DE SCUTUL ANTIRACHETĂ”. Deci, se vorbea la timpul prezent. Total fals!

La manifestările dedicate Zilei Armate de la Carei, din 2011, a participat premierul Emil Boc, care a declarat: „Armata Română a ridicat prestigiul României în teatrele de operaţii. România are, în prezent, cel mai mare grad de securitate pe care l-a avut vreodată prin prezenţa scutului antirachetă” . Dânsul a mai adăugat că declaraţiile vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, care a spus că este pentru prima oară în istoria SUA când componente ale Armatei americane se află sub comanda Armatei Române, reprezintă „o recunoaştere a profesionalismului Armatei Române”. Nu a fost decât o declaraţie de complezenţă din partea vicepreşedintelui american, care a mărit rânza politicienilor noştri.     Citește mai departe pe ne-cenzurat.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .