.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Roman Copper Corp, din Canada, deținută de omul de afaceri Stephen G. Roman, a preluat compania de exploatare a cuprului Cupru Min, de la Roșia Poieni, pentru suma de 200,8 milioane de euro. Licitația a fost organizată luni, de Ministerul Economiei, privatizarea Cupru Min fiind una dintre condițiile asumate de actuala Putere față de FMI. Valoarea zăcământului vândut este evaluată ba la 5 miliarde, ba la 7 miliarde de euro (după alte estimări fiind vorba de o sumă mult mai mare, de ordinul zecilor de miliarde – dar asemenea ”amănunte” sunt secrete față de români, nu și față de ”investitorii strategici”).

Prin această preluare, istoria exploatării de la Roșia Poieni se apropie și mai mult de cea de la Roșia Montană (dovedind că celebra ”confuzie” pe care a făcut-o Traian Băsescu, prezentând imagini cu dezastrul ecologic de la Roșia Poieni ca fiind de la Roșia Montană, nu este chiar întâmplătoare). Cele două localități învecinate nu-și împart doar numele, ci și destinul: în ambele exploatarea intensivă de stat a aurului (respectiv cuprului) a început în prima parte a anilor 70, ambele au fost ”promise” canadienilor de către Ceaușescu și ambele au ajuns pe mâna lor prin intermediul aceleiași familii: Roman. Pentru că Stephen G. Roman este fiul lui Stephen B. Roman, ambii ajungând în România, în 1983, la invitația lui Nicolae Ceaușescu. După mai bine de 10 ani, Stephen G. Roman a devnit vice-președinte al Gabriel Resources și mâna dreaptă a lui Frank Timiș în afacerea aurului din Apuseni. Istoria acestei asocieri a fost prezentată în 2010 de către cel mai important ziar canadian, ”The Globe and Mail”, fragmente din respectivul articol fiind peluate și pe VoxPublica. Din acel articol, reiau acum doar partea referitoare la Stephen G. Roman, noul rege al cuprului românesc.

Sursa in continuare: Voxpublica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .