.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

De două zile mediul de afaceri din România se întreabă cine este în spatele unei mici firme canadiene, cu afaceri de 3 mil. euro, care spune că va plăti 200 mil. euro pentru Cupru Min.

“Treaba OPSPI (Oficiul de Privatizare din cadrul Ministerului Economiei – n. red.) în ceea ce priveşte analiza aces­tei companii s-a finalizat când am aflat că Roman Cooper este controlată de Bayfront. Cine este în spatele Bayfront noi nu ştim. Nu suntem un serviciu de informaţii secret, dar dacă era ceva suspect am fi fost informaţi”, a spus ieri nonşalant Florin Vlădan, şeful OPSPI.

Bayfront Capital Partners, un butic de investiţii cu câteva birouri închiriate, a preluat cel mai mare producător de cupru din România, cu rezerve evaluate în prezent la 5,6 miliarde de euro (7,5 mld. dolari) în urma unei tranzacţii de 200,8 mil. euro. Aceasta este cea mai mare privatizare de la vânzarea distribuitorului de energie Enel încoace.

Roman Copper Corp, o companie din Toronto (Canada) înfiinţată în noiembrie 2011 de către “buticul” de investiţii Bayfront Capital Partners din aceeaşi localitate, a câştigat licitaţia des­fă­şurată de stat pentru privatizarea Cupru Min Abrud şi a plătit pentru pachetul de 100% din acţiunile producătorului de cupru suma de 200,8 mil. euro, de 3,5 ori mai mult decât preţul de pornire al licitaţiei, de 57,4 mil. euro.

Dat fiind profilul de activitate al Bayfront Capital Partners, faptul că a fost fondată abia în 2009 şi că dispune de o mână de oameni, este greu de crezut că a cumpărat Cupru Min în nume propriu, mai probabil fiind faptul că au acordat servicii de consultanţă sau au ajutat la finanţarea achiziţiei companiei româneşti, acesta fiind de altfel şi domeniul lor de expertiză.  Citiți mai departe pe zf.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .