.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Institutul YouGov a realizat în perioada 19-28 octombrie, un sondaj în Marea Britanie, Germania, Franţa, Suedia, Finlanda şi Norvegia, cu privire la opinia publică despre viitorul Uniunii Europene. Datele au fost incluse în ultimul barometru EuroTrack.

Dintre toţi cei intervievaţi, britanicii au fost cei care şi-au exprimat în majoritate covârşitoare dorinţa ca ţara lor să iasă din UE. Aproximativ 49% ar alege să se retragă, dacă li s-ar oferi posibilitatea, faţă de 28% care ar vrea să rămână. Restul de 17% s-au declarat indecişi.

Şi asta deşi, conform rezultatelor, francezii sunt cei mai pesimişti cu privire la viitorul Uniunii. Aproape 66% dintre ei au o viziune sumbră despre perspectiva europeană, comparativ cu 65% dintre britanici şi 54% dintre germani. Cu toate astea, 43% dintre francezi vor să rămână în Uniune şi la fel şi 57% dintre germani.

Problema este una delicată în Marea Britanie, care se învârte de mult timp în jurul ideii de a ieşi din UE. Decalajul dintre britanici şi germani „subliniază importanţa provocării cu care se confruntă David Cameron şi Angela Merkel, care urmează să încerce să ajungă la un acord cu privire la bugetul european”, în cadrul unui summit extraordinar la Bruxelles, în parioada 23-24 noiembrie, a relevat Joe Twyman, director pentru Studii Politice şi Sociale în cadrul YouGov, conform Mediafax. Premierul Cameron a avertizat că îşi va folosi dreptul de veto, dacă bugetul propus nu va respecta cererile Parlamentului britanic, şi anume reducerea bugetului cu un trilion de euro.   Sursa: semneletimpului.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .