.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Corpul de Control al ministrului de interne a început cercetarea prealabilă pe numele a 15 ofiţeri cu funcţii de conducere din cadrul IPJ Timiş, atenţionarea a 20 de ofiţeri şi şase agenţi, ca urmare a unei verificări care a vizat, în special, combaterea corupţiei, informează MAI.

Din data de 4 şi până în 15 septembrie, o comisie formată din ofiţeri ai Corpului de Control al ministrului Mircea Duşa a evaluat modul de implementare a concepţiei privind activitatea de prevenire a faptelor de corupţie în cadrul structurilor MAI şi rezultatele obţinute. De asemenea, controlul a vizat prestaţia managerială a conducerii inspectoratului.

Potrivit unor surse din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), printre cei 15 ofiţeri cercetaţi se regăseşte şi fostul şef al IPJ Timiş, comisarul şef Gheorghe Popescu, înlocuit de curând de la conducerea instituţiei cu comisarul şef Costin Tătuc.

Activitatea conducerii IPJ Timiş a fost supusă unui audit, ca urmare a numărului mare de fapte de corupţie sesizate la nivelul instituţiei.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că auditul la IPJ Timiş a fost dispus în contextul unui val de cazuri de poliţişti suspectaţi că luau mită.

În 28 august, şase agenţi ai Secţiei 12 Poliţie din localitatea Periam au fost audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru luare de mită de la şoferi indisciplinaţi în trafic, cinci dintre ei fiind arestaţi preventiv.

În 30 august, alţi doi poliţişti, de această dată din localitatea Jebel, au fost audiaţi pentru că ar fi luat mită de la un ofiţer DGA aflat sub acoperire. Unul dintre ei a fost arestat preventiv, în urma audierilor.

În 31 august, doi poliţişti din oraşul Sânnicolau Mare au fost audiaţi, apoi arestaţi preventiv pentru că ar fi luat mită, de asemenea, de la un ofiţer DGA aflat sub acoperire, care a încălcat voit regulile de circulaţie.

În 1 septembrie, doi agenţi de la Poliţia Rutieră Timiş au fost audiaţi, apoi arestaţi pentru 29 de zile pentru că ar fi luat mită de la un şofer care ar fi încălcat regulile de circulaţie, acesta denunţându-i ulterior pentru fapta lor.

În 3 septembrie, alţi doi poliţişti au fost arestaţi în acest caz.

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .