.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Comisarul European Dacian Cioloş a declarat, astăzi, că l-a avertizat pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu asupra riscului ca România să piardă 100 de milioane de euro, fonduri UE alocate pentru un proiect care vizează introducerea Internetului în zonele rurale. Cioloş a explicat că în acest caz sunt întârzieri foarte mari, nefiind realizat nici măcar studiul de fezabilitate.

„Pentru Internet în bandă largă în mediul rural s-au alocat din fondurile structurale peste 80 de milioane de euro, pentru perioada 2007-2013 şi circa 25 de milioane de euro din fondurile de dezvoltare rurală. Deci este vorba de mai mult de 100 de milioane de euro pe care România le are la dispoziţie începând din 2007 şi până în 2013 pentru a implementa acest proiect. Încă nu e finalizat studiul de fezabilitate, încă nu e clară strategia pe care autorităţile române vor s-o implementeze privind acoperirea zonelor rurale care încă mai au nevoie de acest lucru cu Internet. Trebuie elaborată strategia, studiul de fezabilitate şi apoi făcute licitaţiile pentru impelmentarea proiectului. Ne apropiem de un timp critic, limită, dincolo de care există riscul să nu mai fie timp suficient ca să se implementeze acest proiect şi de aceea am vrut să atrag atenţia asupra acestui lucru pentru că încă nu e prea târziu dar în lunile următoare autorităţile române trebuie să se mişte foarte repede pentru a evita pierderea acestor fonduri”, a explicat Dacian Cioloş. Acesta a ţinut să precizeze că a avut deja o discuţie cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi cu ministrul Agriculturii, Stelian Fuia.

Sursa si foto: Ziua News

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .