.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-144795542070825300Premierul Dacian Cioloş a anunţat vineri, după discuţia cu comisarul european Corina Creţu, că Programul Operaţional Regional (POR) aferent perioadei 2007-2013 este blocat în urma unui audit al Comisiei Europene, dar şi că sunt puţine proiecte aferente perioadei 2014-2020 gata să fie implementate.

“Vizita doamnei Corina Creţu şi întâlnirea de astăzi mi-a fost utilă ca să îmi fac o idee mai precisă legat de stadiul în care ne aflăm atât cu finalizarea programului 2007-2013, unde am găsit Programul Operaţional Regional blocat în urma unui audit al Comisiei, dar am înţeles că lucrurile se pot debloca rapid pentru a reîncepe plăţile. Mai avem câteva săptămâni în care mai putem face plăţi şi să mai reducem, pe cât posibil, din pierderi, să mai creştem gradul de absorbţie”, a spus premierul într-o declaraţie de presă comună cu comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu.

În ceea ce priveşte perioada de finanţare 2014-2020, prim-ministrul a precizat că “sunt încă foarte multe lucruri care nu au fost făcute în această fază”.

“Am discutat mult şi despre noua perioadă 2014-2020, unde la fel sunt încă foarte multe lucruri care nu au fost făcute în această fază. Mai trebuie terminat sistemul informatic, care este încă nefuncţional, procedurile de acreditare care încă nu sunt finalizate şi de îndeplinit anumite condiţionalităţi ex ante ca să putem lansa proiectele .(….) Din câte am constat, sunt încă puţine proiecte care să fie pregătite pentru a fi în fază de a începe să fie implementate şi aici la fel am intenţia să folosesc resursele umane, expertiza internaţională, a Băncii Europene de Investiţi, a Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare, a Băncii Mondiale, care ne pot furniza experţi cu finanţare din asistenţă tehnică, din fonduri europene, din fonduri structurale pentru a ajuta beneficiarii să-şi finalizeze proiectele”, a explicat Cioloş, potrivit Agerpres.

Comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu, se află într-o vizită oficială în România şi va mai avea întâlniri vineri cu vicepremierul Vasile Dîncu, cu ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, şi cu ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu.

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .