.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

tigari-620x264Comercializarea țigărilor electronice a luat amploare în ultimii ani mai ales în rândul celor care doresc să scape de țigările tradiționale și de a mai inhala tutun. Însă oamenii de știință atrag atenția că o mare parte din țigările electronice pot fi și ele dăunătoare organismului uman, cei drept într-o mai mică măsură. Potrivit experților în sănătate publică de la Universitatea Harvard, unele țigări electronice pun în pericol sănătatea plămânilor noștri prin inhalarea unui compus chimic, numit Diacetyl, ce este utilizat pentru parfumarea mirosului emanat de aceste țigări.

Compusul Diacetyl poate cauza inclusiv o boală foarte gravă, Bronșiolita Obliterantă.Această afecțiune duce la apariția unor polipi la nivelul lumenului căilor respiratorii. În momentul în care compusul Diacetyl este inhalat pe o perioadă lungă de timp, poate reduce fluxul de aer din plămâni prin obstrucționarea bronhiilor .

„Recunoașterea pericolele asociate cu inhalarea chimicalelor introduse pentru aromatizare sau parfumare poate duce la Bronșiolită Obliterantă. Trebuie menționat faptul că acest compus, Diacetyl precum și alte substanțe chimice de aromatizare cu efecte similare sunt folosite în multe alte produse. Înclusiv în popcorn, alcool sau bomboane folosite de fumători”, a declarat Joseph Allen, expert în sănătate publică la Universitatea Harvard.

Țigara electronică a fost inventată de Hon Lik în 2003, un farmacist chinez, și a fost introdusă pe piață în anul următor. Compania pentru care a lucrat, Golden Dragon Holdings, a început să vândă peste hotare în 2005-2006 și și-a schimbat ulterior denumirea în Ruyan. Din 2007, acest tip de țigări electrice sunt fabricate și vândute în întreaga lume.

Traducerea și adaptarea: Radu Ungureanu

sursa: sciencealert.com

sursa si foto Rostirea:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .