.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Screen-Shot-2013-12-05-at-7.47.47-PMComentariu RoStirea: Salutam pozitia CNA ce are verticalitatea de-a nu sustine asa zisele “modele”, de fapt false modele pentru tinerii de azi, de “reusita in viata si in profesie”!

Consiliul Național al Audiovizualului a decis să respingă transformarea Antenei 2 în Antena Stars întrucât postul s-ar transforma într-unul tabloid, dar și din cauza Biancăi Drăgușanu Slav. Postul Antena Stars ar fi trebuit să se relanseze, în această formulă, din 16 decembrie.

Bianca Drăgușanu ar fi trebuit să aibă o emisiune tip reality show numită Academia Biancăi.

Paginademedia.ro vă prezeintă în continuare ce s-a întâmplat astăzi la CNA și cum au decurs discuțiile dintre membrii forului și reprezentanții Antena Group.

„Evoluția pieței tv din ultimii ani ne-a demonstrat că nu mai avem suficientă forță de a crește cota de piață a canalului așa că am decis relansarea stației. Vorbim de introducerea unor sloturi de știri și a unor emisiuni tip reality show în weekend”, a explicat Cristian Ionescu, managerul echipei care lucrează la transformarea Antenei 2.

Întrebat de Christian Mititelu ce fel de reality show va avea Antena Stars, acesta a vorbit despre două emisiuni, Academia Biancăi, și unul care „va intra indiscret” în viața asistentelor din emisiuni.

„Bianca Drăgușanu este un om care a reușit în viață. Este o fată de condiție modestă care și-a găsit drumul ei în viață. Și-a deschis în business, iată că acum are și o carieră în televiziune”, a spus Cristian Ionescu. „Cel de-al doilea show este o producție care va intra indiscret în viața asistentelor tv. Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu care sunt asistentele show-ului de noapte de pe Antena1, Un show păcătos.”

Narcisa Iorga, membru CNA – În prezentarea postului este o tabloidizare sută la sută. Sunteți producător și la Acces Direct și la Un show păcătos, iar acest lucru nu face decât să-mi confirme că acest post va fi 24 de ore din 24 Acces Direct și Un show păcătos. Nu voi susține niciodată tabloidizarea unui post de televiziune așa cum o susțineți dumneavoastră.

Laura Georgescu, președintele CNA – Ce a dus la distribuirea vedetei Bianca Drăgușanu. Ce v-a convins?

Cristian Ionescu – Ca să vă spun sincer este un foarte bun instrument de marketing și este și un experiment pe care cineva la un moment dat trebuie să-l facă și poate că sperăm noi să ajungem la o concluzie fericită și la altă imagine legată de personajele care au o imagine negativă apriori.

Laura Georgescu – Eu, personal, nu votez grila cu prezența acestei vedete în ea. În octombrie au fost sute de reclamații pe subiectul care nu se mai termina pe principalii radiodifuzori cu căsătoria, cu mizeriile, cu tot ce ținea de intimitatea lor.

După finalizarea audierilor, unii membri CNA și-au arătat disponibilitatea de a vota doar modificarea siglei și a denumirii, dar nu și grila de programe, însă în final s-a decis votarea la pachet.

Transformarea Antenei 2 a fost respinsă nu șapte voturi împotrivă și două voturi pentru (Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea)

sursa si foto: paginademedia

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .