.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Într-un mesaj transmis factorilor de răspundere din România, Comisia Europeană subliniază că Guvernul ar trebui să vină cu “precizări suplimentare” în ceea ce priveşte sfera de cuprindere a competenţelor şi atribuţiilor Autorităţii de Supraveghere Financiară

“…anumite aspecte cum ar fi sfera de cuprindere a competenţelor şi atribuţiilor ASF nu sunt clare şi ar necesita precizări suplimentare”, arată Comisia Europeană într-un mesaj aflat şi în posesia Capital. Documentul se adresează mai multor persoane cu răspundere în România, printre care guvernatorul Mugur Isărescu şi ministrul finanţelor Daniel Chiţoiu şi constituie un răspuns la o scrisoare trimisă de autorităţile române către Comisia Europeană la finele anului 2012.Comisia Europeană contrazice astfel, indirect, şi informaţiile apărute în presă potrivit cărora ASF ar urma să fie condusă de la Bruxelles.

Poziţia organismului european este în ton cu cea a profesioniştilor de pe piaţa locală care susţin că Guvernul doreşte înfiinţarea ASF într-un timp prea scurt, care nu permite o analiză completă a funcţionalităţii viitorului megasupraveghetor. De altfel, într-o întâlnire cu reprezentanţii societăţilor de asigurare şi ai brokerilor din domeniu, şi delegaţia Fondului Monetar Internaţional, a fost de acord cu faptul că implementarea proiectului necesită mai mult timp.

La finele anului trecut, Guvernul a lansat pe piaţă proiectul construirii unui megasupraveghetor sub denumirea Autoritatea pentru Supraveghere Financiară. Proiectul de ordonanţă a luat prin surprindere întreg mediul financiar privat care arată că nu a fost consultat în niciun fel. ASF ar urma să acţioneze ca arbitru comun al pieţelor de asigurări şi pensii private dar şi al pieţei bursiere. Autoritatea ar avea astfel control asupra unor pieţe de circa 6 miliarde de euro anual. Guvernul a pus la dispoziţie doar 3 luni pentru consultarea proiectului care urmează să devină lege la începutul lunii martie.

sursa si foto: Capital

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .