.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Comisarul european Neelie Kroes va prezenta la începutul lunii iunie o propunere legislativă europeană care intenţionează să „faciliteze tranzacţiile electronice transnaţionale” prin adoptarea de semnătură electronică, identitate electronică şi servicii de autentificare electronică unificate la nivelul întregii Uniuni Europene. Iniţiativa este prevăzută în cadrul unui document intern al Comisiei Europene consultat de portalul Euractiv.

Directiva cipului biometric

O directivă a Comisiei Europene din anul 1999 prevede stabilirea unui cadru comun la nivel european pentru semnătura electronică. Documentul susţine că apariţia unei astfel de identităţi electronice general recunoscute la nivelul Uniunii Europene va facilita schimburile comerciale dincolo de graniţele naţionale.

Euractiv precizează că în ciuda eforturilor de creştere a securităţii semnăturilor şi documentelor electronice, cetăţenii şi guvernele europene nu s-au grăbit să le adopte. În vreme ce paşapoartele cu cipuri biometrice sunt din ce în ce mai numeroase în Uniunea Europeană, unele state membre ale uniunii nu au nici măcar documente de identitate obligatorii – cum este cazul Marii Britanii. Cărţi de identitate electronice dotate cu biocipuri există în acest moment doar în Belgia, Estonia, Germania, Italia şi Olanda, însă nici acestea nu sunt armonizate la nivel legislativ.

Opoziţia britanică

Marea Britanie a introdus cărţile de identitate personale pentru scurtă vreme în decursul celui de-al Doilea Război Mondial, însă ideea a fost abandonată după încheierea conflictului. Când guvernul laburist al lui Tony Blair a lansat ideea introducerii cărţii de identitate, britanicii s-au coalizat într-o mişcare civilă de anvergură care a dus la abandonarea proiectului. Nici Irlanda şi nici Danemarca nu au cărţi de identitate pentru cetăţenii lor.

În ciuda acestor dificultăţi, mai multe departamente din cadrul Comisiei Europene analizează în prezent posibilitatea introducerii unei legislaţii care să prevadă înfiinţarea unor cărţi de identitate electronice general valabile şi obligatorii în întreaga Uniune Europeană. Aceste noi acte de identitate ar urma să fie dotate cu un cip de memorie care să cuprindă datele biometrice şi de identificare ale posesorului. Aceste acte de identitate ar urma să fie legate de semnăturile electronice ale cetăţenilor europeni.   Sursa: puterea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .