.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

61714902Comentariu ROStirea: Fara sa ne intrebe, fara sa se intrebe de ce nu pot integra emigrantii din Europa de est , fara sa se interebe de ce nu integreaza migratia romilor

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a anuntat miercuri ca 160.000 de imigranti vor fi relocati in tarile UE si a facut un apel catre statele membre sa voteze, pe 14 septembrie, cotele de refugiati.

Uniunea Europeana va primi si repartiza 160.000 de refugiati, a anuntat presedintele Comisiei europene, Jean-Calude Juncker, care a cerut impartirea lor, intre tarile membre, chiar de la inceputul saptamanii viitoare. In discursul sau anual in fata plenului parlamentului de la Strasbourg, Juncker a cerut Uniunii Europene actiuni „curajoase si hotarate” pentru criza refugiatilor, cea mai grava de dupa sfarsitul ultimului razboi mondial. Intre timp, noi incidente s-au produs in Ungaria, iar situatia este exploziva si in Grecia.

Conform Comisiei Europene, Romania ar urma sa primeasca 6.351 de refugiati. Primii 300 ar trebuie sa soseasca in noiembrie, apoi intr-un ritmp de 100 de imigranti lunar.

Noua schema de redistribuire de urgenta a refugiatilor intre statele membre ale Uniunii Europene are in vedere 120.000 de refugiati. Potrivit CE, relocarea se face pe baza unei chei de distributie pe urmatorul algoritm: 40% marimea populatiei, 40% PIB, 10% numarul mediu de cereri de azil din trecut, 10% rata somajului. Aceste cote sunt in plus fata de propunerea anterioara a Comisiei Europene – cea de relocare a 40.000 de refugiati din Italia si Grecia in alte state UE, care aduce numarul total la 160.000. Conform propunerii din mai, Romania trebuia sa preia 1.705 migranti din Grecia si Italia.

Comisia Europeana:

Sursa si foto: http://www.social-media-romania.eu/

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .