.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

NWOUn consilier apropiat al premierului australian Tony Abbott, climato-sceptic notoriu, a afirmat vineri ca incalzirea climatica este o inventie sustinuta de Organizatia Natiunilor Unite pentru a crea o noua ordine mondiala autoritara, scrie AFP.

Maurice Newman, care conduce Consiliul economic consultativ in subordinea guvernului Abbott, obiectivul final al acestor conspiratori este „concentrarea puterii politice”.

Incalzirea climatica nu este decat un mijloc pentru a ajunge la acest scop, a scris acesta, intr-un editorial publicat de cotidianul The Australian, in care critica „elucubratiile climato-catastrofice din ultimii 50 de ani”.

„Este un secret bine pazit, dar se dovedeste ca 95% dintre modelele climatice despre care ni s-a spus ca pot dovedi legatura intre emisiile de CO2 si incalzirea climatica, dupa aproape doua decenii de stabilitate a temperaturilor, sunt eronate”, spune acesta, fara a-si argumenta afirmatiile.

Declaratiile lui Newman, fost sef al grupului audiovizual public Australian Broadcasting Corporation, coincide cu vizita in Australia a lui Christiana Figueres, secretar executiv al Conventiei asupra schimbarilor climatice a ONU.

Acesta, potrivit consilierului australian, „pretinde ca democratia nu este un sistem potrivit in lupta impotriva incalzirii climatice. China comunista, spune ea, este cel mai bun model”.

„Nu este vorba de fapte sau de logica ci de o noua ordine mondiala plasata sub controlul Natiunilor Unite. Ea se opune capitalismului si libertatii si face din catastrofismul mediului un subiect cotidian pentru a-si atinge scopurile”, crede Maurice Newman.

 ‘O tampenie absoluta’

Tony Abbott s-a ilustrat el insusi prin afirmatii virulente in ceea ce priveste incalzirea climatica, pe care a calificat-o drept o „tampenie absoluta”.

Acesta a desfiintat anul trecut o taxa pe carbune, votata de precedentul guvern laburist, pe care a inlocuit-o cu un stimulent financiar pentru companiile care doresc sa-si imbunatateasca bilantul energetic.

China si Statele Unite sunt cei mai mari generatori de gaze cu efect de sera, dar, raportat la populatie, Australia se afla pe primul loc.

Ultimul raport al Grupului interguvernamental al expertilor asupra climatului (Giec), organism al ONU care reuneste peste 3.000 de oameni de stiinta, propune diverse scenarii de o gravitate variabila dintre care cel mai pesimist prevede o crestere globala a temperaturilor la finele secolului XXI intre 3,7 si 4,8 grade celsius in raport cu 1850-1900.

sursa si foto:  http://www.ziuanews.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .