.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

126977Prezența în Franța a jihadistului belgian Abdelhamid Abaaoud, prezumtivul organizator al atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, ucis în operațiunea de poliție de miercuri din Saint-Denis, scoate în evidență deficiențe majore în sistemul de control al frontierelor Schengen, sunt de părere experți consultați de France Presse.

Cu atât mai mult cu cât Abdelhamid Abaaoud, condamnat, căutat, foarte prezent în înregistrări video de propagandă ale Statului Islamic filmate în Siria, se lăudase în Dabiq, publicația online a organizației jihadiste, că mersese în Belgia în această iarnă pentru a pune la cale o operațiune, dejucată după un raid al poliției belgiene, apoi revenise în Siria fără să fi fost reperat.

“Trebuie să recunoaștem, Schengen este o sită”, afirmă un fost responsabil al Direcției Generale pentru Securitate Externă (DGSE), care a preferat anonimatul.

“Individul acesta, cu un CV și astfel de antecedente, indiferent pe unde a intrat în Schengen, ar fi trebuit să ridice un steguleț roșu. Faptul că un asemenea “client” se poate plimba astfel, fără ca cineva să-și dea seama, arată că avem o problemă, una gravă”, observă fostul responsabil DGSE, potrivitAgerpres.

Un alt eșec al mecanismului de control al Spațiului Schengen este prezența lui Samy Amimour printre teroriștii de la sala de spectacole Bataclan. Francezul de 28 de ani a fost inculpat în octombrie 2012 pentru ‘asociere de infractori teroriști’, și plasat sub control judiciar. Acesta nu l-a împiedicat să ajungă însă un an mai târziu în Siria, ceea a dus la emiterea unui mandat de arestare internațional pe numele său. Cu toate acestea, a reușit să revină incognito în Franța, pentru a lua parte la atentatele de la 13 noiembrie.

sursa si foto:  http://www.activenews.ro/externe

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .