.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a declarat ca Romania si-a indeplinit tintele pentru a primi o noua transa a acordului preventiv initiat in luna martie a anului trecut, sfatuind autoritatile asupra liberalizarii preturilor la energia electrica, atragand atentia ca pensiile si salariile nu se vor mari anul acesta si indemnand la oprirea risipei banilor publici.

De asemenea, FMI a revizuit in scadere prognoza de crestere economica pentru Romania de la 1,8-2,3% la 1,5-2%.

“Astfel de revizuri au aparut de cateva luni si se refera la zona euro, evident ca, pentru Romania, consecintele reducerii cresterii in zona euro sau recesiune, in 2012, pentru noi nu poate insemna decat o reducere a cresterii economice”, a declarat analistul economic Aurelian Dochia, intr-un interviu acordat Ziare.com.

Acesta este de parere ca, avand in vedere presiunile politice si sociale, FMI stie ca este nevoie sa se faca si unele compromisuri, dar, dincolo de ceea ce spune sau vrea sa faca FMI, trebuie sa ne gandim la interesul nostru si sa ne clarificam foarte bine obiectivele pe care le avem.

“Revizuirea in scadere a cresterii economice de catre FMI porneste de la sursele de formare ale PIB in momentul in care sursa principala de formare tine de exporturi, consumul privat fiind redus”, a declarat analistul economic Valentin Ionescu, pentru Ziare.com.

Acesta opineaza ca, pe de alta parte, exporturile sunt influentate de cererea interna pe pietele unde noi exportam, ceea ce inseamna ca cresterea PIB va fi preponderent influentata de nivelul exporturilor, iar daca in tarile occidentale exporturile incep sa scada automat, inseamna ca si PIB-ul va inregistra o scadere, pentru ca se prefigureaza ca Europa Occidentala o sa intre in recesiune.

Salariile si pensiile nu cresc. Cum s-a razgandit FMI de la o saptamana la alta?

“Mi s-a parut ca agitatia asta legata de cresterea salariilor si pensiilor era o simpla chestiune politica legata si de anul electoral 2012 si de framantarile sociale din diverse orase, iar o asemenea discutie era prematura”, a afirmat Aurelian Dochia.
Acesta considera ca, daca se intampla in 2012 ca lucrurile sa mearga mai bine decat ne-am fi asteptat, fara indoiala ca exista un loc de o majorare a salariilor si pensiilor, numai ca, deocamdata, perspectivele sunt ca lucrurile vor merge prost.
“A fost o gafa, din punctul meu de vedere, previziunea de marire a pensiilor si salariilor de saptamanta trecuta”, a sustinut Dochia.

Sursa: ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .