.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, la postul public de televiziune, ca noua conducere a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) a descoperit o serie de restituiri ilegale, in urma carora un om de afaceri, Gheorghe Stelian, a primit de la statul roman suma de 150 de milioane de euro, potrivit Agerpres.

‘Un exemplu pentru ce maine vom trimite la Parchet, la DNA. La faimoasa Autoritate Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, noii sefi au constatat restituiri ilegale, cu acte false, de 150 de milioane de euro la o persoana. O persoana care a avut decizii pentru terenuri in Ilfov, decizii obtinute cu documente false, a primit de la statul roman 150 de milioane de euro’, a sustinut Ponta.

Primul-ministru a adaugat ca persoana in cauza este ‘un nume cunoscut’, omul de afaceri Gheorghe Stelian.

Victor Ponta a amintit totodata ca fostul sef al ANAF, alaturi de alte persoane din conducerea acestei institutii, este implicat in fapte de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro.

‘Timp de doi ani in Opozitie, am afirmat ca cei din conducere, domnul Blejnar si domnul Marta si ceilalti din conducerea ANAF, sunt implicati in afaceri de evaziune fiscala si coruptie. (…) DNA-ul de o luna si jumatate face ancheta si prezinta probe si sper ca le va prezenta si in instanta, ca cei din jurul sefului ANAF sunt implicati in fapte de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro. Asta este un fapt extrem de grav de crima organizata si de coruptie institutionalizata, pentru ca aici vorbim de institutia ANAF care trebuie sa stranga de fapt banii’, a afirmat primul-ministru.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .