.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Au trecut aproape trei săptămâni de când au început protestele în București. Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a respins, în şedinţa de luni 30 Ianuarie 2012, proiectul de hotărâre prin care Piaţa Universităţii ar fi căpătat statutul de “Agora civică”. Cei care s-au opus au fost consilierii PDL.

“Prin respingerea acestui proiect, PDL a dat cu piciorul nu doar societăţii civile, care a venit cu propunerea, ci şi bucureştenilor, care, de mai bine de două săptămâni îşi strigă nemulţumirea în stradă. Ne exprimăm regretul că principalul partid din Consiliul General şi de asemenea, principalul partid de guvernare manifestă reticenţă în faţa cetăţenilor care doresc să protesteze, într-o zonă amenajată corespunzător, aşa cum se întâmplă şi în alte oraşe europene”, se arată în comunicatul Primăriei.

Primăria Generală a Municipiului Bucureşti precizeaza că nu va renunţa  la ideea de a oferi Pieţei Universităţii statutul de “agora”. Propunerea ca Piaţa Universităţii să capete statutul de “Agora”, unde oamenii să poată manifesta liber, fără nicio intervenţie a jandarmilor, aparţine Pro Democraţia, fiind dezbătută în urmă cu o săptămână împreună cu primarul general Sorin Oprescu.

“Urmează ca acest proiect să fie redactat de către reprezentanţii Pro Democraţia împreună cu reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti. Săptămâna viitoare proiectul nostru va fi supus votului consilierilor generali pentru că este necesar să fie aprobat de aceştia. Dacă va fi acordat statutul de «Agora», va fi discutat şi negociat împreună cu reprezentanţii Pieţei Universităţii un regulament în ceea ce priveşte funcţionarea celor două zone ca spaţii de manifestare”, a explicat atunci preşedintele Pro Democraţia, Cristian Pârvulescu.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .