.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Comoara este recuperată și transportată la București, unde va fi furată în anul 1875. În anul 1900, tezaurul este expus la Paris. Se spune că originalul ar fi rămas în Franța și ceea ce este expus la Muzeul de Istorie din București este o copie, realizată de restauratorul Paul Helge.

Abdicarea dormitorului Alexadru Ioa Cuza este un subiect care a rămas netratat în complexitatea sa de către istorici.

Reformele pe care le-a realizat nu au fost pe placul bisericii. Împroprietărirea țăranilor, confiscarea marilor averi bisericești, toate acestea au dus la un atentat, pus la cale de către reprezentanții bisericii și ai moșierimii, care a fost dejucat, în ultimul moment.

În anul 1866, sub amenințarea cu o lovitură de stat, Cuza abdică. Din lunga listă neagră scrisă de Hitler și Mussolini, privind persoanele care trebuiau asasinate, a făcut parte și Nicolae Titulescu.

Titulescu a fost acuzat că are vederi de stânga și că face parte din francmasonerie. În anul 1934, are loc un atentat asupra sa. Trenul în care se afla, mergea la Zagreb, a trecut cu câteva secunde, înainte să explodeze o bombă, pe calea ferată.

O altă tentativă de asasinat a fost în anul 1936, la Paris. Titulescu moare subit, în anul 1941. Analizele au arătat că a fost otrăvit.

Manuc Bei a fost un bogat negustor armean, celebru în zona Balcanilor. Protejat al vizirului turc, Mustafa Alemdar, încearcă să ocupe tronul Vlahiei.

După moartea protectorului său, deschide în București un celebru han. El a fost creditorul principal al lui Ipsilanti, pe care îl împrumută cu 100000 de taleri, o sumă uriașă pentru acea vreme. Manuc este considerat unul dintre primii spioni care a lucrat pentru turci. Se implică în războiul ruso-turc, ca și mediator.

Pentru că rușii obțin teritorii importante, în urma acestui război, turcii încearcă să-l omoare. Se retrage la Chișinău, unde va muri în urma unui accident de călărie.

Primul atentat cu bombă, din istoria României, a avut loc în 8 decembrie 1920, în sala Senatului României. Autorul a fost Max Landsteiner. El a fabricat bomba cu ajutorul a doi bolșevici. A reușit să fugă în Bulgaria, unde a fost prins, în anul 1921.

A fost condamnat la muncă silnică pe viață, dar a murit, în anul 1924, de pneumonie. Revoluția din 1989 a fost pusă la punct, încă din anii 80, când marile puteri s-au întâlnit la Yalta și Malta.

Pentru a se face transferul de putere, servicii secrete străine au creat diversiunea din decembrie 1989. În anul 1767, opt tineri sași, care se întorceau în Transilvania de la studii, pun bazele primei loji masonice, numite Loja Sfântului Andrei.

Horea, eroul moților, era bun prieten cu unul dintre fondatorii lojei. Horea a aderat la această lojă, situație care i-a creat posibilitatea să fie primit de către împăratul Franz Iosif. În momentul în carea fost arestat, lângă comuna Albac, el a reușit să arunce în foc niște manuscrise, pe care le avea ascunse în cămașă. Nu se cunoaște ce conțineau manuscrisele.

sursa si foto: http://www.efemeride.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .