.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesSocietatea care a intermediat livrarea de carburanți către Oltchim se numește Romcalor Oil Services și avea ca acționari mai mulți lideri liberali prahoveni, precum Ion Luchian, Horia Toma, Alexandri Nicolae și Adrian Semcu • Senatorul PNL Ion Luchian a declarat, pentru ZIUAnews, că societatea Romcalor livra combustibilul de la Rafinăria Vega la centralele termice din țară • Combinatul chimic vâlcean nu dispune, însă, de o astfel de centrală. În 2004, an cu trei rânduri de alegeri, Constantin Roibu a achiziționat carburanți de la Rompetrol, Rafinăria Vega, prin intermediul unei firme intermediare, controlată de lideri ai PNL • Fostul director al combinatului putea evita această manevră, ținând cont că la acea vreme, mai erau producători de carburanți care livrau direct către furnizori.

Societatea Romcalor Oil Services a fost înființată în septembrie 2002, însă a fost radiată în 2009. Firma deținută de oameni politici influenți ai Partidului Național Liberal avea, potrivit surselor ZIUAnews, exclusivitate în ceea ce privește contractele de livrare de combustibil semnate între Rompetrol Rafinăria Vega și alte persoane juridice. Cu alte cuvinte, toate intermedierile erau făcute de compania liberalilor.

Așa a fost și în cazul Oltchim. În 2004, în plin an electoral – alegeri prezidențiale, parlamentare și locale -, Constantin Roibu, fostul director al combinatului, a achiziționat 360.000 de litri de combustibil de la Rompetrol. Numai că, la capitolul dispozițiilor finale, este precizat faptul că: „livrarea combustibilului cumpărat se face prin intermediul distribuitorului SC Romcalor Oil Services SA, cu sediul în Ploiești”. În cadrul contractului nu sunt specificate avantajele pe care cei de la Romcalor le-au avut din această „afacere”, în ciuda faptului că repectivul document este semnat și de reprezentanții companiei conduse de liberali.

În același timp, contractul încheiat între Oltchim și Rompetrol este semnat și de reprezentanții Romcalor Oil Services. Surse din sistemul judiciar ne-au declarat că o astfel de practică nu este comună, respectiv contractul nu ar fi trebuit să fie semnat și de firma intermediară, cu atât mai mult că numele și calitatea firmei Romcalor apar stipulate la dispoziții finale.

Acționarii Romcalor, membri de bază ai PNL

Potrivit informațiilor ZIUAnews, firma Romcalor Oil Services a figurat, de-a lungul timpului, printre companiile care au sponsorizat Partidul Național Liberal. Senatorul Ion Luchian a infirmat însă această informație. ZIUAnews a adresat o solicitare scrisă Partidului Național Liberal, însă nu am primit niciun răspuns.

Persoanele care au deținut acțiuni în firma Romcalor Oil Services sunt importanți membri ai PNL, din Prahova: Adrian Semcu – fost deputat PNL, fost vicepreședinte CJ Prahova -, Nae Alexandri – fostul prefect de Prahova -, Horia Toma – ex-primarul din Ploiești, fost deputat PNL -, Ion Luchian – senator PNL.

Ion Luchian: Eu aveam 8%. Cine mă întreba pe mine?

Senatorul PNL Ion Luchian a declarat, pentru ZIUAnews, că toate deciziile erau luate de administratorul firmei Romcalor Oil Services, Călin Predeanu. Luchian a adăugat că el deținea un pachet de 8% din acțiuni și nu era întrebat în legătură cu deciziile luate de conducerea companiei. Practic, pe lângă veniturile încasate de la companie, de sute de mii de lei, liberalilor li se prezenta doar la sfârșit de an un raport de gestiune.     Cititi mai departe pe Ziua News

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .