.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Nutriţionistul australian Spero Tsindos, un expert în sănătatea publică a declarat pentru o publicaţie din Marea Britanie, că recomandarea a minimum doi litri de fluide în fiecare zi este o exagerare care are în spate „interese ascunse”.

pahare_apaIdeea este vehiculată de mai mulți ani de zile, din ce în ce mai mulți oameni de știință susținând că nu există dovezi ştiinţifice a faptului că doi litri de apă consumaţi zilnic aduc beneficii sănătăţii.

Tsindos remarcă faptul că vânzările de apă îmbuteliată au crescut pe măsură ce organizaţiile de sănătate au început să recomande tot mai mult consumul a minimum doi litri de apă pe zi și că sticla de apă a devenit mai mult un accesoriu la modă. Fructele, legumele și sucurile au un rol major în obținerea fluidelor de care are nevoie corpul uman, crede Tsindos, conform Daily Mail.

Un studiu al cercetătorilor de la Universitatea de Medicină Aberdeen confirmă că fructele și legumele pot hidrata corpul de două ori mai bine decât un pahar de apă, datorită sărurilor, zaharurilor și mineralelor pe care le conțin.

Consiliul Național de Cercetare și Comisia de Nutriție din Statele Unite au dat aceste sfaturi în 1945, recomandând să se consume 1 mililitru de apă pentru fiecare calorie din mâncare, aproximativ 1,5 litri pe zi.

Acum Academia Națională de Știință din Statele Unite recomandă consumul de apă cu moderatie, altfel putem să pierdem nutrienți esențiali cum ar fi potasiu, magneziu, sodiu și cloruri. Consumul de apă ar trebui ajustat la nevoile zilnice, la temperaturile înalte de afară, la efortul fizic depus și la anumite boli, cum ar fi febră, diaree, stări de vomă, gută, afecțiuni ale ficatului, pietre la rinichi.  Sursa: semneletimpului.ro

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .