.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, duminică seară, că autorităţile române ar fi putut gestiona altfel situaţia în cazul celui de-al doilea cetăţean român mort în Algeria dacă ar fi fost informate că acesta avea o problemă de sănătate “serioasă”, care îi punea viaţa în pericol.

Titus Corlăţean a afirmat că MAE a anunţat decesul celui de-al doilea român atunci când a avut această informaţie “confirmată şi certificată”.

“Am confirmat astăzi, când am avut informaţia certificată de la autorităţile algeriene. Sâmbătă am aflat că a fost eliberat, printr-o operaţiune a armatei algeriene, într-un grup mai larg, de 20 de cetăţeni şi că ar fi internat în spital. Această informaţie a fost confirmată ulterior, inclusiv aseară (sâmbătă seară -n.r.) am aflat pe sursă occidentală că era în spital. Ce am regretat a fost că informaţia care ne-a fost furnizată nu a fost completă şi nu ni s-a spus că există o problemă de sănătate serioasă, care i-ar putea pune în pericol viaţa, pentru că dacă ştiam altfel gestionam, inclusiv comunicarea cu familia”, a afirmat Corlăţean, referindu-se la cel de-al doilea român care şi-a pierdut viaţa în Algeria.

În ceea ce priveşte modul în care MAE a comunicat în situaţia crizei ostaticilor din Algeria, Corlăţean a spus că în astfel de situaţii există anumite proceduri, pe care ministerul le-a respectat: “Sunt nişte proceduri şi limite în astfel de situaţii de criză şi lucruri care nu trebuie spuse pentru a nu pune în pericol vieţile celor ţinuţi prizonieri şi noi le-am respectat”.

Doi români şi-au pierdut viaţa în urma atacului terorist din Algeria, în timp ce alţi trei s-au salvat.

Sursa in continuare si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .