.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

banca-centrala-europeana.69sitzr74bEste oficial: statisticile Eurostat arată că inflația în zona euro a devenit negativă, marcând începutul deflației, un coșmar pentru președintele Băncii Centrale Europene și un scenariu nedorit pentru Berlin, însă pentru care politica cancelarului Anela Merkel pare să fi fost principala cauza.

Datele oficiale arată că prețurile au scazut cu 0,2% în luna decembrie față de decembrie 2013 în zona euro, ajutate și de scăderea prețului energiei, mai mic cu 6,3%. Daca se exclude acest factor, se poate vorbi totuși de o inflație de o,6% față de anul 2013.

Economistul Paul Krugman arată însă că aceste calcule nu au nicio importanță. ”O inflație usor negativă sau ușor pozitivă la dobânzi de referință care sunt deja zero înseamnă practic același lucru”, scrie Krugman. Laureatul Nobelului pentru economie dă un verdict dur pentru Europa: ”Sunt multe riscuri cu care se confruntă acum economia – o posibilă reducere a creșterii in China (unde guvernele regionale depind de vânzarea de terenuri pentru a obține un venirt, Dumnezeule!), o criză financiară în Rusia și în alte țări exportatoare de petrol, etc. Dar un lucru sigur nu reprezintă un risc, pentru că s-a întâmplat deja: euro a intrat într-o perioadă deflaționistă de tipul capcanei deflaționiste japoneze”, scrie Krugman.

Situația prezintă două aspecte importante și foarte negative. ”Investitorii nu sunt tentați să cumpere obligațiuni germane pentru a-și proteja banii, pentru că dobânzile acestora sunt foarte mici și nu le aduc profit, iar pentru urmatorii cinci ani ei prevăd o rată a inflației de 0,3%, care este catastrofal de mult sub ținta pe care și-o doreau”.

sursa si foto in contnuare: Cotidianul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .