.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Suntem pe cale sa intram intr-o noua era a medicinei in care o simpla julitura a genunchiului ne-ar putea omori, a declarat Margaret Chan, sefa Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Aceasta avertizeaza ca pacientii din spitale vor avea tot mai putine sanse sa se mai intoarca acasa in viata, iar operatiile de rutina, precum cele de inlocuirea soldului, vor deveni prea periculoase pentru a fi realizate.

O criza globala a antibioticelor este pe cale sa izbucneasca, pentru ca cele mai frecvente infectii risca sa devina boli incurabile din cauza evolutiei rapide a rezistentei microbilor care le produc, a declarat Margaret Chan.

In timpul unei intalniri cu experti in boli infectionase, desfasurata la Copenhaga, Chan a declarat ca orice antibiotic existent deja pe piata ar putea deveni inutil, potrivit The Independent.

“O era post-antibiotice inseamna, de fapt, sfarsitul medicinei moderne. Afectiuni comune, precum faringita streptococica sau o simpla julitura la genunchi, ar putea ucide”, a anuntat seful OMS.

“Unele operatii sofisticate, precum inlocuirea soldului, transplantul de organe, chimioterapia si ingrijirea bebelusilor nascuti prematur, ar deveni prea dificile sau chiar prea periculoase pentru a fi practicate”, a declarat Chan.

“Tratamentele inlocuitoare sunt mai scumpe, mai toxice, necesita o perioada de tratament mai lunga si ar putea fi nevoie de internare la Terapie Intensiva”, a mai adaugat aceasta.

In cadrul intalnirii de la Copenhaga, Chan a lansat o carte care avertizeaza ca tratamentele revolutionare descoperite in ultimul secol pentru gripa, tuberculoza, malarie sau HIV ar putea deveni ineficiente in urmatorii ani.

“Rezistenta antimicrobiana este in crestere in Europa si in intreaga lume. Pierdem cei mai importanti antimicrobieni”, avertizeaza Chan. De la inceputul secolului pana acum, numarul persoanelor imune la antibiotice a crescut de la 1% la 10%. Rata mortalitatii a pacientilor infectati cu niste patogeni resistenti la medicamente a crescut cu aproape 50%. Aproximativ 25.000 de persoane din Uniunea Europeana mor in fiecare an din cauza infectiilor bacteriene imune la antibiotice.

Sursa: stiri.rol.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .