.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Din Romania lipsesc in continuare peste 20 de medicamente esentiale in tratamentul cancerului si in transplant, desi acestea se afla pe listele de medicamente compensate, printre ele numarandu-se Methotrexat-ul in diverse forme, Fluorouracil, Bleomicina, Cisplatin-ul si altele. Statul roman incalca astfel legea prin care se asigura romanilor bolnavi de cancer accesul gratuit la tratament. Surse oficiale din Ministerul Sanatatii sustin ca aprovizionarea cu aceste medicamente va fi reluata pana la sfarsitul anului 2012. Desi problema a fost semnalata in media in mai multe randuri, ea persista de mai bine de doi ani in ciuda promisiunilor de rezolvare facute consecutiv de ministri din guvernele Boc si Ponta.

In urma cu o luna, HotNews.ro a publicat reportajul “Cum am devenit membru in reteaua citostaticelor. Vrei sa intri si tu?”. In urma acestui articol, peste 350 de voluntari romani din 16 tari europene s-au inscris in “Reteaua Citostaticelor” pentru a suplini incapacitatea statului roman de a-si face datoria fata de cetatenii sai. Lista completa a medicamentelor absente acum (actualizata pe 4 decembrie 2012) si tarile europene de unde pacientii isi pot procura tratamentul poate fi gasita pe www.medicamente-lipsa.ro.

Desi au platit ani de zile statului pentru asigurarea medicala, pacientii romani nu-si pot recupera deocamdata banii folositi pentru a cumpara aceste medicamente din strainatate. Surse oficiale din cadrul Ministerului Sanatatii sustin ca aprovizionarea cu aceste medicamente va fi reluata pana la sfarsitul lui decembrie 2012, prin intermediul Unifarm care va achizitiona direct de la producatori medicamentele din lista publicata aici de autoritati. Procedura de achizitie va fi una directa, plata urmand a se efectua pe loc catre producatori.

HotNews.ro va continua sa informeze periodic asupra evolutiei crizei citostaticelor pana ce autoritatile romane o vor rezolva.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .