.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imigran-i-sosind-in-insula-greceasca-lesbos_573401Austria a venit cu o propunere controversată, puternicul Soros avertizând că suspendarea spaţiului liberei circulaţii duce la finalul Uniunii Europene.

Austria, stat acuzat că a cedat prea repede după invazia imigranţilor a suspendat acordul Schengen şi după cum deja se ştie, a reintrodus controalele la frontiere. Dar ultima poziţie a oficialilor uimeşte. Lipsiţi de orice scrupule, oficialii austriaci propun excluderea din spaţiul Schengen a Greciei, ţară care se confruntă cu un val de imigranţi de ani de zile. În toţi aceşti ani, Austria şi Germania doar au tăcut şi fără să aibă habar ce înseamnă o invazie adevărată. Mai mult, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a deschis braţele imigranţilorcrezând că “tot ce zboară se mănâncă” după cum au scris unii jurnalişti. În loc să se ocupe de soarta europenilor, Merkel a trăit cu impresia că refugiaţii vor aduce un plus de forţă de muncă Germaniei şi apoi a realizat că nici 80% din aceştia nu sunt calificaţi ori nu au chef de muncă. A şi recunoscut asta şi în coaliţia sa conservatoare aflată la putere deja are oponenţi.

Cotidianul România Liberă, informează pe pagina sa electronică faptul că ministrul austriac de interne, respectiv Johanna Mikl-Leitner, a ameninţat cu un tupeu suspect Grecia că riscă “o excludere provizorie din spaţiul de liberă circulaţie Schengen“. Motivaţia este aceea că statul grec nu şi-a întărit încă frontierele în faţa afluxului de imigranţi şi dacă nu o va face atunci se poate lua măsura excluderii.

Ministrul austriac a dat aceste declaraţii pentru Die Welt, după cum notifică şi AFP. Ea mai spune că “răbdarea europenilor a ajuns la limită”. În luna decembrie a anului abia încheiat, 2015, ministrul luxemburghez al imigraţiei, Jean Asselborn, a negat această soluţie precizând că nu există cadrul juridic pentru excluderea unui stat din zona Schengen.

Angela Merkel, luată la ţintă că a deschis cu generozitate braţele imigranţilor

Puţin mai înainte, controversatul om de afaceri american şi fondatorul fundaţiei sale,George Soros, se referea clar la situaţia Europei, anume că Uniunea este deja pe marginea prăpastiei. El s-a tot lăudat pentru New York Review of Books preluat cu drept exclusiv de publicaţia România Liberă pentru publicarea în română a interviului că mereu a fost un critic al Angelei Merkel, cancelarul german. El a fost de acord că Merkel a meritat denumirea de “cancelar al lumii libere” în cazul conflictului din Ucrana şi nu numai. Dar deşi are cuvinte de apreciere la adresa şefului guvernului de la Berlin, Soros o “scaldă” şi o critică pe aceasta pentru atitudinea prea ospitalieră faţă deimigranţi. “Stilul său de a conduce, s-a schimbat. Dacă era calculată cândva, acum şi-a asumat un mare risc.”, spune Soros. Dealtfel, un ministru german propunea zilele trecute o taxă în plus la litrul de carburant tuturor europenilor comunitari pentru a putea face faţă numărului mare de imigranţi sosiţi din Siria şi alte ţări arabe sau Africa. Adică să suporte toţi consecinţele greşelilor Germaniei faţă de invazia refugiaţilor.

Acordul Schengen ar putea fi suspendat curând. Motivele

Pe de altă parte, Mediafax relatează că “Comisia Europeană ar putea propune suspendarea Tratatului Schengen pentru o perioadă care se poate prelungi până la doi ani, au afirmat surse din cadrul U.E citate inclusiv de presa italiană. Potrivit site-ul TGcom.it, Comisia poate propune oficial chiar suspendarea Schengen cu ocaziasummitului Consiliului European care este programat să aibă loc pe 18-19 februarie, anul curent.

“În acest moment, există risc asupra Schengen, mâine pot apărea întrebări referitoare la necesitatea de a avea o monedă comună, anume “euro”: Uniunea Europeană este ameninţată direct la bază şi noi abia dacă ne dăm seama de asta”, afirma Jean-Claude, preşedintele Comisiei Europene.

Juncker mai avertiza nu demult că cetăţenii comunitari vor găsi mai greu locuri de muncă şi economia comunitară va avea grav de suferit în cazul în care Spaţiul Schengen s-ar destrăma datorită afluxului de refugiaţi.

sursa si foto:  http://ro.blastingnews.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .