.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

ciolos-dragnea-600x300Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il acuza pe Dacian Ciolos ca s-a apucat sa faca politica pentru ca a afirmat ca nu doreste sa faca conduca un guvern din care face parte si PSD.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ca Dacian Ciolos greseste atunci cand spune ca platforma sa nu este pentru toata lumea. Premierul a declarat astazi ca nu vrea sa conduca, dupa alegeri, un guvern de mare uniune PNL-PSD sau un guvern din care sa faca parte si PSD.

„Dl. Ciolos greseste, clar, in acesta situatie. Nu vad ce-i da dreptul sa respinga un vot popular care ar conduce la un guvern de uniune nationala intre partidul, sa-i spunem, de stanga – PSD, partidul de dreapta – PNL si cine-o mai fi pe-acolo. Asta e o solutie politica ca oricare alta. Mai mult, dansul spune ca nu va face parte din niciun guvern in care se afla PSD. Pai cum era ce spunea dl. Ciolos pana acum? Spunea ca nu intra in politica. Pai a intrat in politica prin aceste declaratii”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24, adaugand ca pot exista oameni in PSD care sa accepte platforma propusa de Dacian Ciolos.

„Cum poti sa excluzi PSD atunci cand spui ca nu faci politica? Rezulta ca singura formula pe care o accepti este PNL plus USR. Atunci mai bine intra cu carnet. Nu e in regula ce face dl. Ciolos. Dansul s-a aratat dispus sa-si ofere competentele pentru dupa alegeri, daca exista o majoritate, care sa-i accepte platforma. Acum incepe sa spuna ca nu orice fel de majoritate”, a adaugat jurnalistul.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .