.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Bârlădenii au fost mobilizați să iasă la proteste contra gazelor de șist cu dangătul clopotelor de la biserici și cu predici împotriva americanilor de la compania petrolieră. Metoda a dat rezultate: s-au adunat opt mii de oameni

Majoritatea localnicilor nu ştiu despre gazele de şist decât că îi vor lăsa fără terenurile agricole şi fără apă potabilă. Această propagandă le este oferită de membrii Grupului de Iniţiativă Socială Civică (GISC) din Bârlad, organizatorii protestului de miercuri, care a adunat opt mii de oameni.

Clopotele, trase ca la război

Miercuri a fost o hărmălaie îngrozitoare, „Băteau clopotele în toate bisericile, parcă era război. Veneau din poartă în poartă oameni să ne cheme la protest că altfel va fi de rău. Am ieşit şi eu să nu creadă că sunt împotrivă”, declară unul dintre protestatari.

„Ne-a ajutat foarte mult biserica, preoţii au spus oamenilor să iasă la proteste. Facem asta de mult timp. Biserica s-a implicat ca să apere comunitatea de acest pericol la adresa mediului”, ne spune Gabriel Sava, geologul din cadrul GISC. Protopopul Vasile Lăiu, membru al Grupului, susţine că a fost nevoie să se implice personal pentru a apăra viaţa credincioşilor. În multe biserici, preoţii nu uitau să înfiereze, la liturghie, investitorii americani.

Pr. Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, aprobă acţiunea protopopului: „Este bine că s-a implicat şi Biserica, este o problemă importantă de mediu a comunităţii”. Pe lângă clopote şi predici, în Bârlad s-a făcut risipă de afişe şi reclame stradale, şi mii de fluturaşi.

La câteva zile după marele miting- nici la grevele de la Combinatul Galaţi nu ieşeau mai mult de 3.000 de siderurgişti – oraşul încă este plin de afişe de luptă împotriva Chevron şi a gazelor de şist. Mesajele cu „Jos Chevron” sunt lipite pe mai toate tomberoanele din oraş.

Citiţi mai mult: EVZ.ro

foto: EVZ

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .