.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dacă LPF şi FRF ar fi rămas cu conturile blocate, majoritatea celor 18 echipe care evoluează în Liga 1 ar fi intrat în colaps financiar

Sistemul din ţara unde nicio persoană sau instituţie importantă (influentă) nu plăteşte niciodată pentru abuzuri sau ilegalităţi a mai lovit o dată. De data acesta, pentru un scop “nobil”. Acela de a salva pâinea şI circul care este livrat amărâţilor, adică Liga 1 la fotbal. Jurnalul Naţional dezvăluie cele două variante, care ţin sută la sută de clemenţa bolnăvicioasă a organismelor financiare ale statului, prin care abuzul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a fost trecut cu vederea şi aceste două foruri pot funcţiona normal şI nederanjate. Deşi Justiţia a dat deja o primă sentinţă în privinţa dezfilierii Universităţii Craiova, iar Fiscul a anunţat, e adevărat că neoficial, de mai bine de o lună, că ambele foruri au conturile blocate, pe data de 15 iunie companiile RCS&RDS (Digi), Romtelecom (Dolce) şI Intact Media Group (Antena 1) au virat deja către LPF suma de 16,8 milioane de euro, bani reprezentând jumătate din totalul convenit prin contract pentru drepturile de televizare aferente sezonului următor de Liga 1.

Conturile blocate, dar alimentate
În urma unor cercetări stârnite de o sesizare a conducerii dezafiliatei Universitatea Craiova, la începutul lunii iunie, printr-o circulară la nivel naţional emisă de Fisc, toate băncile din România erau somate să blocheze orice fel de operaţiune financiară ale persoanelor juridice LPF şI FRF. Cu toate acestea, companiile care deţin drepturile de televizare ale campionatului de fotbal şi-au achitat obligaţiile, iar banii au ajuns la cele 18 cluburi care vor evolua în sezonul 2012-2013 al Ligii 1. Încă nu se ştie încă dacă sumele de bani au intrat în conturile LPF sau în conturi fantomă, aşa cum se procedează în mod curent în ţara tuturor posibilităţilor şI manevrelor. Totuşi, având în vedere că la începutul lunii iunie, când s-a aflat de blocarea conturilor, n-a apărut nicio poziţie oficială din partea Fiscului, este evident că nici măcar n-a fost nevoie de variante “ocolitoare”, iar banii au fost viraţi în conturile neblocate ale Ligii. Cu toate acestea, toată lumea tace şI acceptă, iar cei care nu acceptă n-au nicio putere.

Presiuni pentru salvarea cluburilor
Un argument în plus pentru liniştea şI siguranţa care domnea la LPF şI FRF în momentul ameninţării din umbră a Fiscului a apărut din declaraţia avocatului FRF, Adrian Stângaciu. “Informaţia nu este reală, am sunat la băncile cu care lucrăm şi nimeni nu ştie nimic. Toate conturile noastre sunt funcţionale şi operaţionale. Nu ştiu care este siutuaţia la Ligă, dar noi, la FRF, nu avem probleme”, spune şeful Departamentului Juridic al Federaţiei la începutul lunii trecute. Astfel, graţie unui nou abuz trecut cu vederea şI pentru înfăptuirea căruia a fost nevoie de o mulţime de presiuni şI influenţe înalte, majoritatea celor 18 cluburi din Liga 1 au primit banii din drepturile tv, îşi fac în această perioadă cantonamentele prin Austria, au transferat jucători şi au plătit salariile restente. Suntem recunoscători Statului. Pe 21 iulie începe un nou sezon de Liga 1 şI toată lumea va uita că, dacă am fi trăit într-o ţară normală, am fi avut, poate, un campionat la mişto, cu până la 10 echipe.

Doar vreo 7 echipe ar fi supravieţuit
În afară de CFR Cluj, Steaua, FC Vaslui, Petrolul şI Astra Ploieşti (cluburi care au, această oră, patroni potenţi), Pandurii Tg. Jiu şi Gaz Metan Mediaş (cluburi cu susţinere din partea unor sindicate sau regii de stat), celelalte echipe ar fi intrat în incapacitate de plată dacă pe 15 iunie nu şi-ar fi primit banii din drepturile de televizare ale Ligi 1. În mod normal, la finalul sezonului care va începe la 21 iulie, o nou-promovată, gen CS Severin, Viitorul Constanţa, Gloria Bistriţa sau CSMS Iaşi vor primi, în total, 1.000.000 de euro, bani care le asigură mai mult de jumătate din bugetul annual. Fără aceşti bani, 11 cluburi din Liga 1 n-ar fi avut cum să-şi plătească jucătorii, cum să facă transferuri sau să-şi acopere alte cheltuieli de administrare. În aceste condiţii, putem fi recunoscători Statului Român pentru faptul că ne vom putea delecta din nou, foarte curând, cu “spectacolul” din Liga 1.

Sursa si foto: Jurnalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .