.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

s560x316_noua_ordine_mondialaToti inventatorii care au realizat dispozitive pentru obtinerea energiei alternative sau libere au disparut sau au murit in conditii misterioase. Solutiile lor au fost respinse intrucat ii puneau in pericol pe cei care detincontrolul asupra resurselor de petrol din lume si care, totodata, fac parte din populatia globului de religie musulmana, ce reprezinta 23% din omenire. Aceasta religie este reprezentativa in 48 de tari si este in continua expansiune.

Islamul Arabic, Wahabbi este una dintre cele mai puternice organizatii mondiale care a promovat islamul radical. In ultimii zece ani a cheltuit peste 70 de miliarde de dolari pentru acest scop. Fratia Musulmana este o alta organizatie infiltrata in SUA. Se spune ca are legaturi influente inclusiv cu autoritatile de la Casa Alba. In lume exista 350 de banci islamice, in 75 de tari. Arabia Saudita este membru FMI, cu drepturi depline, dar nu a prezentat nici un raport cu privire la exorbitantele sume obtinute din petrol. Arabia Saudita face jocurile din umbra, iar in 2014 a incheiat un acord cu SUA, in care a impus conditii drastice americanilor. De la petrol s-a ajuns la conditii politice.

In plus, Arabia Saudita are legaturi privilegiate cu Rusia. Arabia Saudita face de mult politica in Orientul Mijlociu si mai nou, prin presiunile pe care le face asupra marilor puteri ale lumii, prin pretul barilului de petrol. Acest joc influenteaza dramatic alte economii. In afara de cele occidentale, Iranul a inregistrat mari pierderi economice, cauzate de politica impusa de Arabia Saudita. Rusia curteaza Arabia Saudita, pentru ca, in mod direct, piata petrolului depinde de ceea ce dicteaza Arabia Saudita.

sursa si foto:   http://www.ziuanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .