.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cum-saParintele Cleopa a fost unul dintre cei mai mari duhovnici din Romania, iar invataturile sale au fost si vor fi un reper pentru toti crestinii din tara noastra.

Parintele Cleopa a explicat studentilor de la teologie cat de important este sa ne pastram mintea curata pe tot parcursul vietii.

Parintele Cleopa ne dezvaluie cele patru arme pentru pastrarea mintii curate:

Vointa

Pacatele, dupa cum spune parintele Cleopa, bat la usa mintii noastre in fiecare moment al existentei. Ele vin, insista si raman, indiferent de momentul sau de starea pe care o avem. De aceea, e nevoie de multa vointa pentru a le tine la distanta. Iar noi, oamenii am fost inzestrati de catre Creator cu aceasta putere: vointa.

”Indata ce ne-am trezit, simtim cu mintea daca se apropie un pacat de minte sau un gand rau; ca orice gand rau este un sarpe ganditor, adica un diavol. Si indata ce l-am simtit ca se apropie, sa ne impotrivim; cu arma bunei voiri ( cu vointa ) ne impotrivim sa nu-l primim, caci avem aceasta putere”, scrie noulpamant.

Atentia

Mai apoi, e nevoie de atentie. Caci vointa nu poate functiona singura, fara ajutor. Avem nevoie sa fim permanent in ”garda”, sa ne „pazim spatele” zi si noapte. Caci doar fiind atenti la momentul in care pacatele se indreapta spre mintea noastra, le vom putea combate.

Rugaciunea

Pentru ca reusita sa fie garantata, mai este nevoie de o arma extrem de importanta, rugaciunea. Fara ea, sustine parintele Cleopa, procesul pastrarii mintii curate este aproape imposibil. Daca nu exista comunicare si conexiune cu Divinitatea, nu exista nici implinire si evolutie.

Smerenia

Si nu in ultimul rand, avem nevoie de smerenie:

”Ne trebuie smerenie ! Sa ne trezim cu mintea, sa ne impotrivim pacatului cu mintea, sa chemam pe ” Doamne Iisuse … ” si sa avem mare smerenie a inimii si cunostinta de sine, fiindca ne luptam cu demonii cei mandri”, spune parintele Cleopa. Iar smerenia este un atribut pe care ar trebui sa-l aiba fiecare om, nu neaparat in aceasta lupta, ci si in viata de zi cu zi.

 

sursa si foto: http://trezirealarealitate.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .