.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Credem ca un dialog pragmatic asezat pe intelegeri si explicatii foarte clare foloseste ambelor capitale. Cred ca este nevoie de un dialog care sa clarifice si sa rezolve tensiunile existente”, a declarat premierul roman Razvan Mihai Ungureanu despre relatiile cu Moscova dupa alegerile prezidentiale care vor avea loc duminica in Federatia Rusa. La randul sau, premierul moldovean Vlad Filat a spus sambata ca, “dincolo de relatiile actuale, noi privim lucrurile in perspectiva si Federatia Rusa este un partener economic important pentru noi”.

Cum vad premierii roman si moldovean relatiile cu Rusia dupa alegerile de duminica:

Mihai Razvan Ungureanu

“Raporturile dintre noi si Federatia Rusa se desfasoara cel putin pe doua paliere, ceea ce face ca relatia dintre cele doua tari sa fie mult mai complexa: in interiorul Uniunii Europene, ca tara membra, si atributiile bilaterale mijlocite in relatia dintre Bucuresti si Republica Moldova.

Nu vream sa ascundem faptul ca vedem in Federatia Rusa un partener economic important pentru noi, un partener de valoare.

Credem ca un dialog pragmatic asezat pe intelegeri si explicatii foarte clare foloseste ambelor capitale. Cred ca este nevoie de un dialog care sa clarifice si sa rezolve tensiunile existente.

Ca partener economic, Federatia Rusa poate fi un partener important pentru Romania. In programul nostru guvernamental este prevazut si acest aspect, consolidarea relatiilor cu acest gen de parteneri”.

Vlad Filat

“Dincolo de relatiile actuale, noi privim lucrurile in perspectiva si Federatia Rusa este un partener economic important pentru noi. Rusia este participant in procesul de implementare a proiectului transnistrian. De aceea am construit si vom construi in continuare relatia cu Federatia Rusa”.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .