.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Pretul energiei electrice va salta cu cinci procente in aceasta duminica. Reprezentantii Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) au anuntat astazi, 29 iunie, ca au aprobat modificarea tarifelor de reglementare atat in cazul populatiei, cat si pentru curentul consumat de catre consumatorii non-casnici. Masura se va aplica incepand de duminica, 1 iulie.

S-a precizat ca scumpirea electricitatii e justificata de nevoia de corelare a costurilor de productie, transport si distributie cu rata inflatiei din ultimii doi ani. Oficialii ANRE au aratat ca ultima modificare a tarifelor a fost aplicata in ianuarie 2010 si ca de atunci inflatia a crescut cu 13%. Totodata, s-a amintit ca acordul incheiat cu Fondul Monetar International prevede aceasta crestere a tarifelor de reglementare, incepand cu vara anului 2012.

“Modificarile aprobate de ANRE prevad ajustarea in medie cu 5% a preturilor si tarifelor pentru energia electrica livrata consumatorilor non-casnici, precum si celor casnici. Prin valorile aprobate, ANRE apreciaza ca se asigura o minima protectie consumatorilor care nu si-au exercitat dreptul de eligibilitate in anul 2012 si, in acelasi timp, s-a avut in vedere ca modificarile preturilor si tarifelor la energia electrica sa genereze un impact redus la nivelul economiei nationale”, au mai precizat reprezentantii autoritatii, intr-un comunicat de presa remis astazi.

Sursa si foto: emaramures

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .