.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter a avut loc marti dimineata in Bulgaria (in jurul orei 3.03) la o adancime de 9,1 km la 25 de km V de Sofia si la 9 km N de Pernik (vezi foto) , potrivit USGS .

Potrivit INFP, cutremurul a avut 6,1 grade si a fost urmat de o replica care a inregistrat 5,2 grade.

Locuitorii din Sofia au iesit speriati din casele lor petrecandu-si noaptea in strada. Cutremurul a fost resimtit in intreaga Bulgarie, Serbia, Macedonia, dar si in Romania si in capitala. Momentan nu exista rapoarte initiale care sa indice victime sau daune in Bulgaria, informeaza Novinite care anunta doua replici de intensitate similara.

UPDATE 6.10:Seismul nu a provocat victime, a spus ministrul de Interne, Tsvetan Tsvetanov, la un prim bilant. Totusi, pabubele materiale (coşuri de fum prăbuşite, ziduri cazute sau fisurate, ferestre sparte) – sunt relativ mari, potrivit unui fotograf AFP la fata locului.

Primarul din Pernik, localitate aflata aproape de epicentrul seismului, a spus de asemenea ca, potrivit primelor date, “nu sunt victime” in orasul sau.

UPDATE 5.15: O noua replica in Bulgaria cu magnitudinea de 4,6 grade la ora 5.13, potrivit INFP.

UPDATE: 4.45: Cutremurul a avut o magnitudine de aproximativ 5.9-6.0 grade pe scara Richter, apreciaza Nikolay Nikolov, seful Brigazii de pompieri si al Directoratului de Protectie Civila, citat de Novinite.

Datele initiale despre epicentrul cutremurului, care a fost stabilit initial a fi intre capitala Sofia si la nord de Pernik, au fost revizuite; cele mai recente date indica faptul ca epicentrul a fost la vest de Pernik, in apropierea satului Rudartsi unde au fost afectate si s-au prabusit mai multe locuinte.

UPDATE 4.35: O noua replica puternica (5,2 grade) a zguduit capitala bulgara Sofia, la 4:31, marti, dupa aproximativ 1,5 ore de la primul cutremur puternic din vestul Bulgariei

Potrivit cititorilor HotNews.ro (vezi comentariile) cutremurul a fost resimtit destul de puternic in mai multe judete din tara si in Bucuresti.

Sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .