.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Combinatul a rămas fără conducerea executivă, tehnică şi financiară, dar şi fără resurse de finanţare. Constantin Roibu avertizează că instalaţiile vor fi oprite.

Zilele acestea sunt mai fierbinţi ca oricând la combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, unde pe fondul tensiunilor sindicale, dar mai ales financiare, conducerea a demisionat în bloc. În frunte cu veteranul Constantin Roibu, care conduce societatea de mai bine de 21 de ani, şi-au cerut demisiile 16 oameni-cheie ai combinatului. Directorii de Producţie şi Investiţii, de Trezorerie, Economic, Comercial, Financiar, de Aprovizionare şi de Mentenanţă, cărora li s-au alăturat şi şefii principalelor divizii, precum şi ai uzinelor din componenţa combinatului au renunţat, ieri, la funcţiile lor.

„Lipsa de dialog cu managementul Oltchim a dus la blocarea oricărei iniţiative de finanţare a activităţii, având ca efect oprirea funcţionării instalaţiilor din cadrul societăţii”, a anunţat ieri, într-un comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti, Consiliul de Administraţie al combinatului de la Râmnicu Vâlcea, arătând care sunt motivele demisiei înain­tate de directorul general Constantin Roibu.

Salariaţii presează

Câteva sute de angajaţi ai Oltchim au protestat ieri faţă de întârzierea luării unei decizii în privinţa situaţiei combinatului, solicitând de urgenţă vizita premierului Victor Ponta, ca şi faţă de faptul că nu şi-au primit banii şi bonurile de masă de două luni. Liderul sindical Mihai Diculoiu a declarat că este vorba despre un protest spontan faţă de situaţia în care se află combinatul, susţinând că se urmăreşte „lichidarea societăţii”.

De asemenea, Diculoiu a spus că este „protestul disperării”. „Suntem în dezastru, combinatul moare. Directorul general, domnul Constantin Roibu, şi-a înaintat demisia pentru că aşa se pare că i s-a cerut. Nicio promisiune de la Bucureşti nu s-a concretizat. Privatizarea nu credem că va avea vreun succes”, a spus liderul sindical.

300 de angajaţi ai combinatului Oltchim au declanşat ieri un protest spontan faţă de situaţia financiară a societăţii.

Prin demisia sa, Constantin Roibu poate lăsa şi echipa feminină de handbal fără principalul ei susţinător. Finalistă a Ligii Campionilor în 2010, semifinalistă anul acesta, gruparea din Rm. Vâlcea îşi propunea câştigarea competiţiei în 2013. S-a spus că salariile jucătoarelor le depăşesc pe cele ale fotbaliştilor de la Steaua, ele primind între 70.000 şi 200.000 de euro anual, aceasta deşi câştigarea Ligii Campionilor ar aduce Oltchimului doar 50.000 de euro. Criza de la combinat ar putea da peste cap, aşadar, planurile echipei de handbal. Marian Burlacu

Sursa si foto: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .