.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dacia a prezentat primele imagini oficiale cu monovolumul Lodgy care va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Dacia Lodgy are o lungime de 4,5 metri şi oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri. De asemenea, Lodgy are 3 rânduri de scaune.

Lodgy se anunţă cu atât mai “interesantă” cu cât va fi cea mai mare şi mai spaţioasă Dacia din istorie (4,50 lungime, faţă de 4,31 m Duster şi 4,47 Logan MCV), va avea un preţ de sub 10.000 de euro, aşa cum spune presa franceză, devenind cea mai ieftină maşină din clasa ei. Ca preţ, monovolumul se va situa în gama Dacia între Logan şi Duster, oferind mai mult spaţiu decât Logan şi Duster, un preţ mai mare în comparaţie cu berlina, dar mai mic faţă de SUV.

Dacia high-tech

Pe lângă aceste lucruri, Lodgy se anunţă mai high-tech decât orice Dacia fabricată până în acest moment:  radio CD cu Bluetooth, prize multimedia, tempomat, şi chiar un sistem de navigaţie Tom Tom semi-integrat. Bineînţeles că toate aceste opţionale atipice pentru un model Dacia vor duce preţul pe undeva la 15.000 de euro, scrie publicaţia franceză Auto Plus.

Cea mai sigură Dacia

Dacă Logan şi Duster nu au impresionat la testele EuroNCAP, Lodgy ar putea deveni cea mai sigură Dacia din istorie. De ce? O lege a Parlamentului European care a intrat în vigoare la 1 noiembrie 2011 spune că fiecare model nou comercializat în Europa va trebui să fie dotat cu sistemul ESP în echiparea standard.

Funcţionalitate

Dacia Lodgy va fi disponibil în mai multe variante. Una cu şapte locuri, una cu 5 locuri şi o utilitară.  În versiunea cu cinci locuri, portbagajul oferă un volum record de încărcare: 700 de litri, potrivit estimărilor publicaţiei franceze Auto Plus. Totuşi, în spate sunt doar două banchete şi nu locuri independente şi încă nu este clar dacă banchetele vor fi culisante.Votr fi rabatabile (2/3-1/3) şi demontabile. Portierele spate vor fi clasice şi va exista şi o versiune cu portiere culisante pentru varianta utilitară.

 

Sursa si foto: money.ro

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .