.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

ciolos-610x300Dacian Ciolos a declarat sambata, pe pagina de Facebook, ca la Guvern „se intampla ceva minunat in acest weekend”, referindu-se la maratonul digital GovITHub organizat la Palatul Victoria, unde peste 100 de tineri profesionisti in IT dezvolta programe in sprijinul cetatenilor si administratiei publice.

„Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern. O efervescenta de creativitate si entuziasm adusa de cei 20 de bursieri si peste 100 de voluntari GovITHub, toti tineri profesionisti in IT, care lucreaza full time pana duminica seara, pentru a veni cu solutii moderne in sprijinul cetatenilor si administratiei. Ma bucur sa vad pe lista proiectelor la care se lucreaza idei inspirate precum: o aplicatie pentru mai buna conectare a romanilor din diaspora cu ceea ce se intampla acasa, un proiect de vizualizare si deschidere a datelor detinute de institutiile publice, o aplicatie prin care sectorul public poate furniza informatii personalizate sub forma unor alerte pentru cetateni, un proiect prin care pacientii pot sa evalueze in mod sincer serviciile medicale pe care le primesc, o initiativa ce face posibila semnalarea parcarilor ilegale direct catre autoritatile competente”, a scris premierul pe Facebook.

Dacian Ciolos spune ca energia, competentele si pasiunea tinerilor sunt dovada ca Romania se poate moderniza si ca, odata ce statul isi arata deschiderea, se pot mobiliza cele mai valoroase resurse.

„Le multumesc pentru implicare, pentru efort si ii asigur de intregul meu sprijin pentru a isi pune ideile in practica, fiindca beneficiile se vor simti in randul tuturor cetatenilor. In acelasi timp, pentru ca ideile sa aiba rezultate palpabile pentru cetateni, le solicit tuturor colegilor din institutiile publice sa fie deschideti la preluarea si aplicarea solutiilor, odata finalizate”, mai spune premierul.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .