.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

indexDalai Lama, considerat a fi unul dintre cei mai mari lideri spirituali ai lumii, susţine că omenirea trebuie să se pregătească pentru ceea ce înseamnă întâlnirea cu civilizațiile extraterestre. În opinia sa, acest moment de cotitură în evoluția umană nu este deloc departe și momentul va fi unul șocant pentru cei mai mulți dintre pământeni.

Invitat la Universitatea din Portland, Oregon, să țină un discurs studenților despre Univers și integrarea omului în acest spațiu atât de vast, Dalai Lama a abordat subiectul extratereștri. Discursul a fost unul șocant, mai ales că a venit din partea unui lider al omenirii și după cum bine știm personalitățile de acest calibru evită din diverse motive subiectul.

Liderul spiritual a avut ocazia să le spună studenților și nu numai, că momentul marii întâlniri cu o civilizație extraterestră nu este deloc departe. Ideile sale au fost de-a dreptul șocante pentru că le-a transmis studenților că trebuie să fie pregătiți pentru clipa în care vor ajunge să-i cunoască pe vizitatorii din alte galaxii.

Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeaşi oameni. Poate puțini diferiţi ca formă, dar în principiu la fel. Aceleaşi fiinţe simţitoare. Trebuie să înţelegem că extratereştrii sunt fiinţe care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.”, este de părere Dalai Lama.

Discursul, până la urmă, a avut rolul de a sublinia faptul că indiferent de forma fizică pe care o pot avea extratereștri, ei sunt ființe dotate cu simțuri ca și noi. Acest fapt indică și atenționarea de a-i trata cu bunătate, chiar dacă ei sunt atât de diferiți. Interesant mai este faptul și că Dalai Lama a subliniat că acest moment va fi unul șocant pentru cei mai mulți dintre oameni, pentru că forma fizică a acestor ființe inteligente poate fi una traumatizantă.

În acest fel, putem spune că este pentru prima dată când omenirea este pregătită pentru clipa în care viața i se va schimba din toate perspectivele. O asemenea întâlnire presupune responsabilitate și într-un fel modificarea perspectivelor asupra vieții. Nimeni nu poate preciza când se va produce această întâlnire. Probabil că atunci când omenirea va fi pregătită și această pregătire presupune o sumedenie de lucruri.

Mai jos puteți urmări discursul oferit de Dalai Lama.

sursa efemeride

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .