.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Deşi Traian Băsescu a revenit la Cotroceni în urmă cu doar două zile, după invalidarea referendumului de demitere, preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, pune la cale o nouă suspendare a şefului statului. Într-un interviu acordat Agerpres, Dan Voiculescu a afirmat că “ar fi recomandabil” dacă acţiunea de suspendare s-ar desfăşura la sfârşitul lui octombrie, începutul lui noiembrie.
Dan Voiculescu „a uitat” să plătească statului exploatarea celui mai bun teren din România. Litigiul cu statul a fost suspendat

Grijuliu cu interesele cetăţenilor, patronul Antenelor pretinde că are în vedere “raţiuni economice” pentru avansarea acestui termen, spunând că astfel, referendumul de demitere va fi organizat în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare.

“Românii doresc demiterea lui Traian Băsescu iar articolul 95 din Constituţie permite fără nicio problemă declanşarea unei noi proceduri de suspendare. Însă, dacă se va mai iniţia o asemenea procedură, ar fi recomandabil să se desfăşoare la sfârşitul lui octombrie, începutul lui noiembrie, astfel încât referendumul pentru demitere să poată fi organizat în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetăţeni şi din raţiuni economice”, a afirmat Voiculescu, în interviul pentru Agerpres.

După calculele sale, patronul Antenelor susţine că Traian Băsescu a fost de fapt, demis.

“În România reală, nu în cea fictivă, 8,4 milioane de voturi reprezintă aproximativ 60% din total. Aşadar, domnul Băsescu este demis. Întoarcerea sa episodică la Cotroceni reprezintă o anomalie, un eşec al democraţiei. Şase, şapte sau nouă oameni nu pot decide împotriva a 60% dintre români. Eu cred că această anomalie va fi curând îndepărtată”,a mai spus Voiculescu.

Preşedintele fondator al PC nu s-ar lăsa impresionat nici de existenţa vreunei reacţii internaţionale, spunând că, în acest caz, autorităţile române trebuie să acţioneze ferm.

“În iulie, unii lideri externi mai aveau justificarea că nu ştiau că procedura suspendării este prevăzută de Constituţie sau îşi imaginau că preacinstitul preşedinte Băsescu este hărţuit de o minoritate. În prezent, după votul masiv din 29 iulie şi după dezbaterile din ultima perioadă, orice astfel de interpretare este exclusă. Iar dacă totuşi vor mai apărea astfel de atitudini, autorităţile române trebuie să reacţioneze foarte ferm pentru a apăra demnitatea naţională şi pentru a transmite că Romania nu îşi negociază suveranitatea”, a mai spus patronul Antenelor.

Preşedintele fondator al PC a infirmat şi zvonurile potrivit cărora s-ar implica în deciziile USL, adăugând că o coabitare USL-Traian Băsescu este la latitudinea liderilor USL.

“Sincer, pentru mine este astăzi mai puţin relevant ce va decide USL. Anul acesta, în iunie, eu am demisionat din Parlament şi realitatea este, dincolo de dezinformările propagandei PDL, că am decis să nu mă implic în deciziile USL. Dacă USL va coabita sau nu cu Traian Băsescu este, fără îndoială, responsabilitatea conducerii USL. Eu spun doar că românii s-au exprimat ferm în sensul demiterii lui Traian Băsescu şi aşteaptă şi de la clasa politică o fermitate similară”, a mai spus Voiculescu.

Dan Voiculescu nu este străin nici de acţiunea de suspendare şi demitere care tocmai s-a încheiat. Cu doar câteva săptămâni înainte de suspendare, patronul Antenelor estima cu mare precizie calendarul desfăşurării evenimentelor.

Astfel, pe 1 mai, în cadrul unui interviu acordat Antenei 3, Voiculescu spunea că legea referendumului va fi modificată, preşedintele va fi suspendat, iar referendumul va fi organizat în 30 de zile de la suspendare.

Voiculescu concluziona că Traian Băsescu nu va prinde Revelionul în funcţia de preşedinte

“Dacă nu-și dă demisia în următoarele 30 de zile va fi suspendat în 60 de zile, avem o mică problemă, a modificat în mod criminal legea referendumului. Vom avea o mică problemă să modificăm, dacă ești ales cu majoritate simplă să fii demis cu majoritate simplă. Va fi suspendat în 60 de zile, avem 30 de zile până la referendum, după care vom avea alegerile prezidențiale în același timp cu cele parlamentare, în noiembrie sau octombrie. Nu va apuca Revelionul ca președinte”, a explicat, atunci, Dan Voiculescu.

Sursa si foto: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .