.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) analizeaza posibilitatea reducerii “la minimul posibil” a cantitatilor de energie electrica furnizata pe piata reglementata, a anuntat ministrul economiei, Daniel Chitoiu.

“Din 56 de TWh, energie produsa in Romania, jumatate, adica 28 de TWh sunt livrati in piata reglementata pentru institutii, populatie, pierderi din sistem si unii consumatori industriali. L-am rugat pe presedintele ANRE sa analizeze posibilitatea reducerii cantitatilor pe piata reglementata la minimum posibil astfel incat sa acopere doar populatia si institutiile publice”, a spus Chitoiu. Potrivit acestuia, analiza este la final si in functie de rezultatele acesteia, este posibil ca in septembrie, gradul de liberalizare pe piata energiei electrice sa fie mai mare decat cel stabilit in calendarul agreat cu institutiile financiare internationale. Potrivit calendarului, pe 1 septembrie, 15% din energia livrata consumatorilor non-casnici de pe piata reglementata trebuie sa treaca pe piata libera.

Practic, este posibil ca in baza analizei facute de ANRE, din septembrie “sa fie scoasa de pe reglementat o cantitate mai mare de 15%”, a admis ministrul. Aceasta inseamna ca agentii comerciali, firme mici si mijlocii, care cumpara in prezent energie de pe piata reglementata sa fie nevoiti sa treaca pe piata libera.

Sursa: hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .