.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

downloadÎn pământ au fost dintotdeauna sesizate găuri, unele superficiale, altele foarte adânci. Totuşi, în ultimii câţiva ani, pe teritoriul Americii atât numărul cât şi adâncimea lor a crescut în mod considerabil. Aşadar, de unde vin aceste găuri uriaşe? Ce anume le provoacă? Şi, mai ales, de ce apar ele cu predominanţă pe teritoriul Statelor Unite ale Americii?

Una dintre explicaţii ar fi aceea că se petrece ceva cu scoarţa planetei noastre. „Experţii” dau vina pentru apariţia acestor găuri înfricoşătoare pe cauze cum ar fi alunecarea pământului, solul acid, construcţiile noi, conductele de apă care s-au spart şi au slăbit rezistenta pământului, minele de cărbune, folosire nechibzuită a solului, lungi perioade de secetă urmate de ploi abundente sau dispariţia pânzei freatice de apă. Totuşi, merită să ne întrebam: înţeleg aceşti „experţi” cu adevărat ceea ce se petrece de fapt cu crusta Pământului? Cunosc ei care este cauza reală a apariţiei acestor găuri înfricoşătoare în sol?
Cu câteva zile în urmă, Jeffrey Bush, un rezident american ce trăia în Tampa, Florida, a murit fiind înghiţit brusc de o gaură imensă ce a apărut deodată în pământ. Gaura a absorbit o mare parte din casă, care a trebuit să fie repede abandonată. Autorităţile admit faptul că Jeffrey probabil nu va fi găsit niciodată. Acest gen de lucruri nu poate fi în niciun caz considerat ca „normal”. Dacă incidentul din Florida ar fi fost unul izolat, atunci el nu ar fi îngrijorat prea mult; adevărul însă este că în ultima perioadă au început să apară tot mai des astfel de găuri inexplicabile în pământ, care înghit tot ceea ce se află deasupra lor. Unele păreri avansează ipoteza că aceasta ar putea fi un semn pentru faptul că scoarţa Pământului suferă deja transformări majore. Florida a fost întotdeauna o zonă cu risc pentru astfel de fenomene geologice, însă cazurile de acest gen au crescut atât de mult, încât statisticile ne arată o dublare a asigurărilor legate de apariţia găurilor în pământ între anii 2006 şi 2009.

Scepticii ar putea obiecta că, indiferent de frecvența acestor asigurări, Florida este o zonă „cu risc” în această direcţie şi din această cauză, chiar dacă numărul cazurilor a crescut, acest lucru nu reprezintă o problemă. Totuşi, cum se explică manifestarea acestui fenomen şi în alte zone, despre care se ştie că nu s-au confruntat niciodată până acum cu aşa ceva? Unul dintre cele mai elocvente exemple în această direcţie este Harrisburg, Pennsylvania. În acea zonă, în ultimele luni au apărut zeci şi zeci de astfel de găuri, care aparent nu au nicio explicaţie viabilă. Municipalitatea este depăşită de situaţie şi comunitatea nu are bani pentru a putea repara toate daunele provocate de aceste găuri imense care au apărut peste noapte. Oraşul este pur şi simplu „ciuruit” de 41 de găuri, multe dintre ele apărute în mijlocul străzilor, iar refacerea infrastructurii ar implica fonduri uriaşe.

downloadScepticii, din nou, ar putea spune că de-a lungul timpului au existat multe oraşe în SUA, care au suferit „neplăceri” prin apariţia găurilor mari în pământ şi că, prin urmare, astfel de incidente se încadrează în „normalitate”. De pildă, recent în statul Ohio a apărut o gaură în pământ cu o suprafaţă cât patru terenuri de fotbal şi adâncă de aproximativ zece metri. Aceasta a determinat ca autostrada statală 516 să fie închisă, iar autorităţile estimează că aceasta va rămâne aşa timp de încă multe luni de acum înainte. Apoi este gaura gigantică ce a apărut în Louisiana anul trecut, care acum are peste 200 de metri în diametru. Recent, găuri largi în pământ au forţat închiderea mai multor drumuri importante de acces în New Jersey şi în Arizona. Problema e că astfel de găuri au început să apară zilnic în SUA, astfel încât oamenii cu greu le mai ţin evidenţa şi chiar au tendinţa să nu le mai acorde prea mare importanţă. Fotografii ale unora dintre cele mai „spectaculoase” astfel de găuri pot fi văzute aici:

http://www.businessinsider.com/giant-sinkhole-photos-2013-3#in-may-1981-a-gigantic-sinkhole-developed-over-the-course-of-a-day-in-winter-park-florida-the-city-stabilized-and-sealed-the-area-converting-it-into-an-urban-lake-1

Din nefericire, astfel de găuri uriaşe nu au apărut doar în Statele Unite ale Americii, ci de asemenea şi în alte părţi ale lumii. De pildă, în anul 2010 în Guatemala a apărut o gaură în pământ cu adâncimea unui bloc de 30 de etaje. Venezuela pare să fie şi ea „vizata” de „șvaițerul terestru”; în ultimii ani ea a fost „perforată” de mai multe găuri, al căror diametru este uneori mai mare de 300 de metri.
China este şi ea o „destinaţie apocaliptică” în ceea ce priveşte marile găuri din pământ. Fotografia următoare este înfricoşătoare (Lianyuan, provincia Hunan) şi ea reprezintă una dintre cele peste 20 de găuri care au apărut în satul respectiv în ultimele luni:

Fenomenul nu reprezintă doar simple surpări de pământ. Găurile uriaşe ce apar intempestiv înghit case, clădiri, maşini, şosele şi uneori chiar şi oameni. Deocamdată, nimeni nu a oferit o explicaţie pertinentă, dar apare tot mai des ideea că totul poate să facă parte dintr-un proces de transformare în care a intrat scoarţa Pământului.

sursa : mail

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .