.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

61428609 Știrea care m-a cutremurat a fost, acum ceva vreme, că Băile Felix, bucurie caldă a pământului românesc, miracol subteran vindecător, sunt în pericol de deces. Izvoarele raiului nostru subpământesc vor fi retezate – riscul este uriaș – prin exploatarea gazelor de șist, exact acolo de unde pornește, spre suprafață, miracolul. Merită domnule Ponta? Pe Băsescu nu-l mai întreb fiindcă l-am întrebat degeaba. Azi face un joc dublu, dar în vânzarea subpământului pe o iluzie de câștig pentru țară și o avere presupus uriașă pentru buzunarul personal, coabitați perfect și vă dați mâna pe sub mormintele părinților noștri și, cred, și ai voștri. Merită? De ce merită Victor Ponta? Că ți-ai pus țara în cap puțin îți pasă. E treaba ta. Nu mă poate lăsa indiferent însă măgăria pe care ai spus-o că la Pungești nu sacrifici legea pentru 20 de inși, pentru 50 de inși, pentru 100. Care 50 de inși? Ne-ai numărat tu pe cei care suntem solidari cu plăieșii moldoveni care nu riscă, după ce și-au dat pe nimic industria, economia cu totul, averile de deasupra, să-și sacrifice izvoarele? Izvoarele de apă – și apa e viață – pleacă de unde bagă niște patroni străini, sfredelul sondelor cu otravă. Patronii ăia își aduc pentru ei cu avionul mâncare ecologică de la distanțe uriașe de exploatările șistice. De ce nu trăiesc ei în mediul pe care-l propovăduiesc și pe care țăranii din Pungești îl refuză? De ce nu mănâncă ei pești din lacurile cu cianuri, lăudate de ministrul culturii, unul dintre servitorii tăi? Există riscul ca acele izvoare subterane să nu mai fie pure și să nu mai fie deloc, Victor Ponta. Merită, premierule, ajuns premier fiindcă ai criticat aventura de a ne otrăvi subpământul? Ce-ți dă ție siguranța că nu comiți o crimă? De ce spui, și văd că ai și trecut la treabă, că organele vor reinstaura legea? Da, cu pulanul jandarmeriei, la Pungești, s-a trecut la cotonogirea protestatarilor. De ce-i bați pe țărani la ei acasă Victor Ponta?

Nu uita că și vălvătaia de la 907 a plecat tot de prin Moldova. Nu mai avem nimic Victor Ponta. Băsescu și alții asemenea, aflați la putere de douăzeci și ceva de ani, au vândut și pierdut România la zaruri și la joc bețiv de cărți. Tu ai devenit ei. Iar unii scriu – citește mii de mesaje – că ești mai ticălos ca toți. De ce faci asta măi băiatule? Nu ți-e rușine? De ce bați mă țăranii la ei acasă fiindcă își apără izvoarele? Și nu mă refer acum doar la izvoarele de apă.

sursa : ampress.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .