.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Aprobarea de către guvernul MRU a dezmembrării pe criterii entice a UMF Tg. Mureş creează un precedent periculos pentru învăţământul superior românesc şi european în general. Etnicismul universitar prmovat de UDMR şi acceptat de MRU încalcă atât legislaţia naţională, cât şi profilul multicultural european. În fapt, se revine în Transilvania la un tip de învăţământ segregaţionist specific secolului XIX. Ministrul Educaţiei, clujeanul Baba, prin acceptarea acestei Hotărâri de Guvern anticonstituţionale, şi-a legat o piatră de moară de gâtul carierei sale universitare şi administrative. Că Baba, ca băiatul lui tata, cadru universitar, student mediocru de nota 7 şi pila lui Marga din anii 90 ce şi-a băgat nevasta la catedră, a acceptat destructurarea învăţământului superior în Ardeal nici nu mă miră. El continuă politica din anii 90 a politicienilor dâmboviţeni de demantelare a universităţilor româneşti din Transilvania şi de impunere a şantajelor şi dictatelor UDMR de separare a şcolilor pe criterii entice, ca pe vremea apartheidului din Africa de Sud.

După ce UDMR-ului i-a reuşit şantajul cu destructurarea UMF Tg. Mureş acum urmează să-şi împlinească visul cu ochii: dezmembrarea Universităţii Babeş-Bolyai. Nu multă lume îşi mai aminteşte că în 2006 lectorii maghiari Peter Hantz şi Kovacs Lehel au înfiinţat Comitetul de iniţiativă “Bolyai”, care îşi propunea despărţirea universităţii clujene pe criterii entice. Atunci cei doi iredentişti maghiari au lovit cu ciocanul în clădirea centrală a UBB să monteze plăcuţe în limba maghiară. Rectorul Andrei Marga, cu toate păcatele lui de promovare a nepotismului, clientelismului şi marginalizarea valorilor în UBB, a reuşit să demonteze încercările separatiste ale profesorilor maghiari şi să ţină unită universitatea.   Citiți mai departe pe napocanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .