.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fiindcă s-a ajuns aici printr-o cvasi-lovitura de stat prin care au fost anihilate două instituţii fundamentale (Curtea Constituţională şi Avocatul Poporului), au fost decapitate ilegal alte trei instituţii prin execuţia sumară a primilor trei oameni în stat (Preşedinţia României, Senatul şi Camera Deputaţilor) şi a fost manevrată în stil grosolan o a şasea instituţie (Monitorul Oficial).

Puciul a fost realizat prin ordonanţele de urgenţă ale Guvernului Ponta, care au scos din joc Curtea Constituţională, suspendând astfel însăşi Constituţia ţării.

Crin Antonescu a atacat iresponsabil: „Curtea Constituţională este o ruşine!”. Ba, mai mult: i-a ameninţat cu schimbarea, de către Parlament, pe şase dintre cei nouă membri ai Curţii, deşi legea nu permite aşa ceva.

O altă manevră a pucistilor a fost decapitarea televiziunii publice, si numirea la conducerea acestei a unei persoane acceptata de Voiculescu. Tvr nu mai este o televiziune publica ci este ocupata real de pucisti.

Favorizarea infractorului in cazul Adrian Nastase si influentarea fatisa a justitiei aproape in orice situatie care contravine intereselor USL si a masoneriei albastre este un alt motiv pentru care NU mergem la vot.

NU mergem la vot penntru ca suspendarea presedintelui Basescu fara nici o justificare reala (trebuiau sa fie incalcari grave ale Constitutiei, pe care el nu le-a facut – dar, in schimb, pucistii le-au facut), doar „fiindca pucistii pot” este un alt motiv.

Faptul ca presedintele Basescu a fost demonizat ani la randul prin minciuni si jumatati de adevar la Realitatea TV si Antene este un alt motiv de boicotare a pseudo-referendumului. Ani la rand lui Basesccu i-a fost atribuit tot raul din aceasta tara si orice fapta, buna sau rea, era prezentata ca fiind rea. I s-au atribut actiuni dictatoriale tocmai lui, care a fost, poate, cel mai democratic, tocmai de catre cea mai mare parte din presa, aservita proprietarilor ei, presa care se bucura de o libertate totala de exprimare sustinuta tocmai de presedintele Basescu.

Fiindca presedintele Basescu a numit sefi la serviciile secrete oameni din opozitie tocmai pentru a fi echidistant, situatie in care pucistii nu ar fi ratat un milimetru din avantajele pe care le-ar fi detinut, daca ar fi fost in locul sau.

Nu mergem la vot pentru ca ani de-a randul s-a tocat marunt de catre televiziuni tot ce s-a realizat bun in Romania, ascuzandu-se faptul ca munca guvernului Boc (ale carui actiuni, insa , nu i se pot atribui presedintelui, dar presa a spus mereu invers) a facut din Romania o tara model in Europa referitor la modul de guvernare.

Nu mergem la vot fiindca USL manifesta o reala dictatura fara manusi, o dictatura salbatica facuta in dispretul legii si care merge pe principiul „prosti, dar multi”.

Si, fiindca daca Basescu pierde, aceasta ar fi doar inceputul dictaturii salbatice a USL .

Din pacate, ne-ar fi placut ca PDL sa fi tinut mai mult cu Romania, in relatia cu Ungaria, cu UDMR, cu Uniunea Europeana si America.
Da, stim ca riscam sa continue actiunile de vanzare pe nimic pentru Rosia Montana si Cuprumin, dar alternativa este GROAZNICA : VALIDAREA PRIN VOT A faptului ca oricarui presedinte care nu e de acord cu camarila i se va spune „ daca nu taci, te vom suspenda ca pe Basescu!”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .