.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

În acest an, 340 de funcţionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9.000 de euro pe lună.
Da, ati citit corect!
Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE (Polonia, Malta, Europa de Est), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania ..) vor primi din partea Europei, această ofertă (un adevărat cadou preţios, putem spune de aur) doar ca să se pensioneze.

De ce, şi Cine plăteşte ?

Tu şi cu mine!

Ei voteaza legi, fără control şi-şi atribuie “paraşute de aur” cu impozitele noastre.

Acestea trebuie să fie dezvăluite cu ajutorul acestui mesaj tuturor europenilor din jurul vostru.

Tehnocraţii europeni beneficiază de pensii de nababi…

Chiar şi parlamentarii, care cu toate acestea, beneficiază de regimuri speciale, nu primesc o treime din ceea ce ating aceşti domni …

Adica, mai concret:

Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de “Asistent Supervizor de protecţia datelor”, va primi după numai 1 an şi 11 luni de serviciu (noiembrie 2010), o pensie de 1.515 � / luna. Echivalentul a ceea ce se “ofera”, în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani).

Colegul său, Peter Hustinx, şi-a văzut contractul reînnoit cu încă 5 ani. Acesta va avea dreptul la aproape 9.000 � de pensie pe lună.

E simplu, nimeni nu s-a decis să-i ia la intrebari, deci e firesc că profită. E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.

Mulţi alţi tehnocraţi se bucură de acest privilegiu:

1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie, va primi � 12.500 de pensie pe lună.
2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12.900 � / lună.
3. Damaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14.000 � / lună.

Listă de verificare, se găseşte la adresa de mai jos:

http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286

Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a avea o “carieră completă” şi, prin urmare, a obţine maxim de 70% din ultimul salariu. Nu numai că pensiile lor “sparg plafoanele de pensionare”, dar pe deasupra pentru dânşii e suficient de a lucra doar 15 ani şi jumătate (într-o viaţă de om) pentru a valida o carieră completă, în timp ce tu, ca şi mine, trebuie să te omori la servici 40 de ani, în curând 41 ani, şi doresc să o mai lungească niţeluş…

Confruntandu- se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomandă cariere mai lungi: de la 37,5 ani, 40 de ani, 41 ani (în 2012), 42 (2020), etc.

Dar pentru ei nu e nici o problemă, e suficient doar 15.5 ani …

Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate şi altor angajaţi.

Acum, ei sunt o armată întreagă care se bucură: judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori, etc.

Dar, mai îngrijorător, în acest caz, este că aceştia nu contribuie nici cu o centime de euro la super-pensiile lor. Totul se plăteşte de către contribuabili…

Noi cotizăm toată viaţa şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, apoi urmează amenzi, penalităţi de întârziere de plată, etc. …fără nici o milă.

Ei sunt scutiţi de toate acestea.

Vă puteţi imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care, cu toate acestea, se presupune că (citez) “verifică dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, pentru scopul pentru care sunt destinate…” beneficiaza de acest sistem şi nu plătesc nici o cotizaţie.

În schimb nu uită că trebuie să joace rolul de “jandarmi” la Bruxelles şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetară, atunci când ei au ambele mâini până dincolo de coate în oala cu miere!?

La ora în care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice şi brutalitatea şocului demografic, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensie de 12.500 – 14.000 � / lună după doar 15 de ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea…

Acest lucru este pură provocare!

Scopul acestor rânduri este de a alerta toţi cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.

Împreună putem crea o maree.

Nu există nici o îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fără griji sau frică, de astfel de pensii. Să încercăm să punem piciorul în prag!

S-a efectuat un studiu precis şi documentat, şi se demonstrează prin “A + B” amploarea scandalului. Aceste studii au fost deja preluate de către mass-media; iată mai jos un exemplu:

www.lepoint.fr

Difuzarea pe o scară largă în rândul tuturor celor 27 de ţări ale UE, prin intermediul presei, a e-mailurilor, si a oricaror alte mijloace posibile… poate va aduce reparaţiile necesare… Sau poate că sunteţi mulţumiţi cu fărâmiturile care vi se oferă.   Sursa: AIM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .