.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

USL considera ca existenta restrictiilor pentru muncitorii romani in unele state UE certifica slaba capacitate a coordonatorilor politicii externe romanesti de a duce o campanie sustinuta si cu rezultate, de sprijinire a romanilor aflati in cautarea unui trai mai bun.

“USL considera decizia Italiei de a ridica restrictiile impuse cetatenilor romani ca fiind absolut fireasca, dat fiind aportul substantial adus de muncitorii romani in ultimii ani la dezvoltarea economiei italiene. USL isi exprima, totodata, regretul ca aceasta decizie nu a venit mai devreme, in conditiile in care masurile de restrictie a pietei muncii s-au dovedit inutile si contrare principiilor europene privind libera circulatie a fortei de munca”, afirma USL, potrivit MEDIAFAX.

Uniunea atrage atentia ca in UE exista si alte state care au introdus restrictii pentru muncitorii romani.

“In numeroase state europene precum Austria, Belgia, Franta, Germania, Olanda, Marea Britanie, Irlanda, Luxemburg, Malta si Spania accesul cetatenilor romani pe piata muncii este restrictionat. Existenta restrictiilor pentru muncitorii romani certifica slaba capacitate a coordonatorilor politicii externe romanesti de a duce o campanie sustinuta si cu rezultate, de sprijinire a romanilor aflati in cautarea unui trai mai bun, in afara granitelor. Din pacate, lipsa de preocupare a actualei puteri pentru problemele curente ale cetatenilor romani se manifesta nu doar cu privire la cei care locuiesc in Romania, si se confrunta cu politicile severe ale actualei guvernari, ci si cu privire la cei din Diaspora, vazuti doar ca votanti siguri, sensibili la propaganda ieftina portocalie”, precizeaza USL.

Sursa: 9AM

foto: 9AM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .