.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

De câteva zile de când avem un lustrabil în fruntea guvernului, un fost membru supleant CC al UTC şi şef de serviciu secret extern, parcă mă apucă nostalgia după Boc. Cu MRU la Palatul Victoria s-a deconspirat o clica securistică transpartinică, şi nu numai, care de fapt a condus România de 22 de ani. Cu şeful SIE la Guvern măcar ştim un lucru clar: partida fostei securităţi şi fostele cadre UTC conduc ţara pe faţă, fără să se mai ascundă ipocrit după biografii democratice şi ifose euroatlantice. Măcar românii nu se mai pot minţi şi nici Occidentul, că România e condusă de forţe politice democrate ieşite liber la putere prin alageri corecte. Prin numirea lui MRU ca premier, de fapt Băsescu şi-a dezvăluit faţa politică de fost lucrător sub acoperire la Anvers. În toate ţările foste socialiste în care s-a aplicat legea lustraţiei un MRU, ca fost nomenclaturist, ar fi fost scos din jocul politic. La noi, în schimb el e desemnat în dispreţul celor care au murit la revoluţie în fruntea guvernului. Asta face diferenţa dintre fostele ţări socialiste care au ales calea democraţiei, demnităţii naţionale şi Europei şi România care se mai zbate în balcanismul politic mlăştinos acaparat de fostele cadre din securitate şi PCR. Cei de la PDL sunt naivi să creadă că MRU le este premier. Fostul utecist de la Iaşi e numai premierul lui Băsescu şi al structurilor secrete ce încearcă să acapareze „la vedere”, după modelul rusesc al lui Putin şi ţara noastră.

De ce totuşi e „bine” că avem un securist în fruntea guvernului! Pentru că de acum se pot despărţi „apele de uscat” ca în Biblie.  Citiți mai departe pe napocanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .