.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

167833_497680399747_1797361_nÎn articolele precedente am prezentat modul în care RMGC a colectat probe din 2007 până în prezent și la ce valoare în aur au ajuns ele.

Acum vă prezentăm o parte din probele colectate de către compania canadiană, care au avut ca scop testarea zonei din punct de vedere al concentraţiei aurului din materialul minier. Aurul, cine știe câte kilograme, a fost folosit, ni s-a spus, ca probă tehnică, dar niciodată nu ne-a spus unde a dus aurul.

Oficialii RMGC afirmă că în urma unor “ample” programe de “EXPLORARE” (vezi poza alăturată) desfășurate în ultimii 15 ani, la Roşia Montană s-au descoperit 10,1 milioane uncii (314 tone) de aur şi 47,6 milioane uncii (1480 tone) de argint.

Tot ei afirmă că:

“Aurul şi argintul din zăcământ se găsesc în particule microscopice şi sub-microscopice în toată masa zăcământului, aşa cum poţi vedea şi în fotografii.”

Puteți vedea și dumneavoastră din imagini, gradul de concentrație al aurului. Imaginile cu probele colectate sunt de pe pagina oficială a companiei Roșia Montană Gold Corporation (am atașat alăturat și un print-screen al paginii, în cazul în care pozele ar fi șterse).

Canadienii de la RMGC, prezentânt aceste probe, afirmă că:

“Nu există alte elemente ce pot fi exploatate la Roșia Montană, în afară de aur și argint. În urma analizelor făcute în laboratoare autorizate s-a demonstrat faptul că așa numitele “metale rare” din zonă sunt sub gradul de a fi exploatate.”

– au declarat oficialii de la Gold Corporation.

Totodată vă prezentăm două imagini inedite din interiorul minei: Galeria Cătălina Monuleşti (zonă arheologică subterană protejată), tot din Roșia Montană, împreună cu încă două imagini panoramice ale zonei:

La final vă prezentăm tot din galeria paginii lor oficiale și Expoziția geologică ”Florile din adâncuri” compusă dintr-o colecție impresionantă de mostre strânse din stâncile și rocile din culmile Roșie Montane, care ne prezintă formarea florilor de mină. În poze vom vedea: Rodocrozit, Stibină, Baritină, Pirită, Cuarț, Siderit, Marcasită, Calcit, Galenă, Sfalerit, Calcopirită, Gips.

sursa si galeria fofo aici: stareanatiunii

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .