.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sunt copii şi adolescenţi care primesc sprijin din partea părinţilor şi a medicilor constând în tratamente hormonale de schimbare de sex, potrivit unei statistici publicate în Jurnalul medical de Pediatrie din Statele Unite, citată de Associated Press. Aceasta este o problemă care ridică multe întrebări de etică, experţii recomandând precauţie în ceea ce priveşte administrarea de tratamente hormonale care modifică evoluţia firească a organismului.

CITEŞTE SI POVESTEA COPILULUI CARE A TRĂIT CINCI ANI CU GEN “NEUTRU”

O fetiţă de opt ani din Los Angeles este un astfel de pacient. Deşi s-a născut fată din punct de vedere biologic, la 18 luni copilul s-a descris astfel: “Eu băiat”. De atunci şi până în prezent nu şi-a schimbat discursul.

Părinţii s-au obişnuit cu ideea şi fac referire la copil ca fiind băiat. Ei aşteaptă primele semne ale pubertăţii pentru a putea începe tratamentul hormonal.

“Pediatrii trebuie să ştie că aceşti copii există şi că merită tratament”, afirmă doctorul Norman Spack, unul dintre susţinătorii acestei cauze – de schimbare a sexului – în raportul publicat de Jurnalul de Pediatrie. El este şi directorul unei clinici din Boston care tratează persoanele cu probleme de identitate sexuală, prima de acest gen din Statele Unite. Medicul a afirmat într-un interviu că cei care care solicită astfel de asistenţă sunt în mare parte copii.

Nu este ceva ieşit din comun ca cei mici să facă schimb de roluri sau să se comporte ca şi cum ar fi de sex opus. Însă copiii la care se face referire sunt speciali. Ei simt că s-au născut în trupul nepotrivit, explică specialistul.

Unii ajung să fie simpli pacienţi diagnosticaţi cu “tulburarea identităţii de gen”. Spack se numără printre medicii care contestă această încadrare. Cercetările sugerează că aceştia ar putea avea structura creierului asemănătoare cu cea a persoanelor de sex opus. Unul din 10.000 de copii manifestă această problemă.

Schimbarea de sex la copii, o problemă de etică

“Administrarea unui tratament de schimbare de sex pentru persoanele mai mici de 18 ani ridică probleme de natură etică, iar motivaţia părinţilor care solicită acest lucru pentru copiii lor trebuie îndeaproape examinată”, spune Margaret Moon, membră a comitetului de etică din cadrul Academiei Americane de Pediatrie. Specialista nu se numără printre cei care au semnalat problema în Jurnalul de Pediatrie.

“Copiii s-ar putea trezi cu un diagnosticul unei afecţiuni psihiatrice, când sunt de fapt doar dezorientaţi în ceea ce priveşte rolul sexual. Unii pot fi homosexuali, ceea ce este destul de incomod pentru părinţi, care preferă un tratament hormonal pentru schimbare de sex decât un copil gay”, spune Moon.

“Este dăunător să aplicăm de timpuriu un tratament cu efecte ireversibile”, a mai adăugat specialista, care este şi profesoară la Institutul de Bioetică Johns Hopkins din Berman.

Aceşti copii pot apela uneori la automutilare, în încercarea de a-şi schimba anatomia.      Citiți mai departe pe gandul.info

Fiecare ființă umană are menirea sa. Un bărbat se naște astfel dintr-o necesitate, iar atunci când nu este suficient de bărbat e necesar să învețe acest lucru. La fel, orice femeie descoperă treptat aspectele complexe ale feminității și  învață să devină pe parcursul vieții din ce în ce mai feminină.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .