.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

merkelGermania se afla intr-o situatie incredibila, fara precedent in ultimii 20 de ani. Incidentele din Koln, milionul de imigranti care a crescut intoleranta, xenofobia si tensiunea politica, acuzatiile fara precedent aduse cancelarului Angela Merkel. As adauga acestui tablou si prabusirea imaginii si increderii in uriasa companie Volkswagen, cu pierderi estimate pina azi la peste 100 de miliarde de euro.

De ce este Germania intr-o asemenea degringolada? Sunt turbulentele motorului economic al Europei cauzate de ignoranta unui stat prea puternic? Sau de provocari create in laboratoarele unor tari doritoare ca Europa sa fie destabilizata? Nu stiu raspunsul exact, vad insa ca Franta a fost puternic scuturata de atentate teroriste care au ingrozit lumea civilizata, iar Germania dezbate aprins despre agresiuni sexuale si fizice in masa in noaptea de revelion.

Cu siguranta, politia si serviciile de informatii germane au fost incapabile sa identifice si sa izoleze, retina, aresteze sau expulzeze elementele criminale din randul milionului de imigranti. In cazul incidentelor grave de la Koln, se vorbeste de 1000 de oameni. De ce atata ezitare? Cum e posibil ca un stat sa fie atat de slab? Sunt provocarile prea mari?

Oricum am lua-o, de la est sau de la sud, cineva isi freaca mainile de satisfactie ca civilizatia europeana, libertatea de miscare si securitatea cetatenilor sunt serios afectate. Sa fi batut palma estul cu sudul pentru aceasta operatiunea ampla si interesanta? De studiat in continuare.

 

sursa si foto: http://radu-tudor.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .