.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ion Stan – declaraţie politică: – “Proiectul de Lege privind statutul personalului serviciilor de informaţii consacră în plan legislativ practicile anticonstituţionale de subordonare politică a serviciilor de informaţii”

Evaluând tabelul comparativ al celor trei variante ale Proiectului de Lege privind statutul personalului serviciilor de informaţii, vă supun atenţiei următoarele aspecte:

Cunosc destul de bine istoricul proiectelor de iniţiative legislative pentru reglementarea statutului personalului serviciilor de informaţii pentru securitate.

Sunt, de asemenea, şi iniţiator al unui proiect de Lege privind statutul profesional şi de carieră al ofiţerilor de informaţii, care a fost preluat, aşa cum au crezut unii de cuviinţă, în Proiectul de Lege nr. 609/2007.

Eu am avut ataşat propunerii de lege ferenda şi un documentar comparativ privind statutele ofiţerilor de informaţii în alte ţări. Am primit asistenţă documentară de la comisiile de control parlamentar din RF Germania şi Italia, am solicitat şi primit referinţe de la misiunile noastre diplomatice în ceea ce priveşte militarizarea sau demilitarizarea serviciilor care nu acţionează în domeniul informaţiilor militare.

Nu înţeleg (vorba vine!) de ce în proiectul iniţial s-a intervenit fără a ţine seama de ceea ce se află în spatele fiecărui cuvânt din textul care a fost lucrat cu atenţie vreo doi ani.

Nu mă feresc să vă spun că am avut opoziţie şi din partea Guvernului şi a unor grupuri parlamentare. O opoziţie indusă prin maşinaţiuni din partea unor şefi de servicii care, conştienţi că nu vor mai putea folosi serviciile în alte scopuri, au preferat să-şi lase subordonaţii fără statut. Este vorba în principal de şefii structurilor departamentale de informaţii, care excelau în obedienţa lor politică, dar şi de o tendinţă influentă din Serviciul de Informaţii Externe. Aceştia s-au opus în mod constant întregului pachet legislativ al securităţii naţionale, indiferent de iniţiator.

Poate părea paradoxal, dar şi serviciile din afara domeniului informaţiilor – SPP şi STS – au temporizat şi blocat legiferarea domeniului securităţii, revendicându-şi competenţe şi atribuţii prin care să-şi modifice natura şi caracterul conferit în momentul constituirii lor. Înverşunarea acestor structuri era şi este motivată de teama că noile legi le-ar repoziţiona acolo unde le e locul, fiindcă dezvoltarea structurală şi abuzul de competenţe le-a transformat în nişte mamuţi organizaţionali în permanentă cucerire de “teritoriu”. Citiți mai departe pe cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .